Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μάριος Ηλία, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ιστορική σημερινή ημέρα με αφορμή την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012: «Είμαστε πολύ ευγνώμων που ο Θεός μας επέτρεψε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Στα παιχνίδια με την Λιόν δεν ήμουν στην αποστολή, όμως σε όλη την πορεία ήμασταν ενωμένοι και δεν ήταν τυχαία αυτή η πορεία που έμεινε χαραγμένη όχι σε εμάς τους ΑΠΟΕΛίστες αλλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πάντα γραμμένο στην ιστορία. Τα συναισθήματα ήταν χαράς, ευτυχίας… Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Όταν περάσουν τα χρόνια καταλαβαίνεις πραγματικά τι πέτυχες ως ομάδα. Μπορώ να πω ότι την πρώτη φορά με την Κοπεγχάγη ήταν ένα σημαδιακό παιχνίδι και έχει μείνει στη μνήμη μου, αλλά και εκείνο με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Γενικά όμως όλη η πορεία, μας έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας».

Για τη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Ευελπιστούμε να πάρει το πρωτάθλημα. Τρεις αγωνιστικές πριν ήταν τέσσερις βαθμούς πίσω και με την πλάτη στον τοίχο. Αν έχανε βαθμούς θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, κακά τα ψέματα και η διαφορά αυξανόταν. Όμως το θετικό και το καλό στην ομάδα είναι ότι διαχειρίστηκε πολύ καλά την πίεση, πήρε τα αποτελέσματα και κατάφερε τώρα να είναι στο +2 από την ΑΕΚ που είχε δύο ατυχές αποτελέσματα. Και εδώ πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ σε ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα στην Ευρώπη και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία. Σίγουρα θα έχει ένα πιο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και παιχνίδια με ένταση απέναντι σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως να την επηρεάσει, όμως εναπόκειται και στον προπονητή πως θα διαχειριστεί τα παιχνίδια. Οπότε ο ΑΠΟΕΛ και οι ομάδες που είναι εκεί θα κληθούν να το εκμεταλλευτούν. Τώρα που ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση, εναπόκειται στα δικά του πόδια. Και αφού είναι πρώτη η ομάδα, πρέπει όπως μας έλεγαν οι Γκέραρντ και Ιβαν, να κοιτά τι θα κάνει στα δικά της παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Κάποτε περιμέναμε αυτό το ντέρμπι μια φορά τον χρόνο. Τώρα με τόσα παιχνίδια μεταξύ τους, κάπου έχει χάσει την αίγλη του. Σίγουρα είναι παιχνίδια που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι. Είναι ντέρμπι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και φάνηκε αυτό και στο κύπελλο. Επειδή με ρωτάτε για το Κύπελλο, όλες έχουν τις δικές του πιθανότητες, δεν μπορώ να προβλέψω».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛίστικο ποστάρισμα ο Όσκαρ Σουάρες!-ThemaSports
20/05 @ 14:43

ΑΠΟΕΛίστικο ποστάρισμα ο Όσκαρ Σουάρες!

Ο Ισπανός Όσκαρ Σουάρες συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Νταβίντ Γκαγιέγο και έκανε σχετικό ποστάρισμα.

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ