Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η Α' φάση του Πρωταθλήματος Cyta. Στις 18:00 ο Άρης υποδέχεται την Ανόρθωση και στις 19:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πάφο.
Τηλεοπτική μετάδοση και των δυο αγώνων από τη Cytavision.
Από τους δύο σημερινούς αγώνες, θα προκύψει και η τελική κατάταξη όλων των ομάδων στη βαθμολογία καθώς και το πρόγραμμα της Β' φάσης στους δύο ομίλους.
Ο Άρης είναι στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς και η Πάφος στην τέταρτη θέση με 49 βαθμούς. Η Ανόρθωση είναι στην 9η θέση με 33 βαθμούς (έναντι 35 της ΑΕΛ) ενώ δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί η θέση του Ολυμπιακού που είναι 13ος με 15 βαθμούς. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CYTA
Τα ζευγάρια που γνωρίζουμε μέχρι στιγμης για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης:
Α' όμιλος Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ ΑΕΚ - Απόλλων Πάφος - Άρης ή Άρης Πάφος (παίζει ο 4ος με τον 3ο).
Β' όμιλος Καρμιώτισσα - Ε.Ν. Παραλιμνίου Νέα Σαλαμίνα - Ακρίτας
Τα υπόλοιπα ζευγάρια στο Β' όμιλο θα ξεκαθαρίσουν από το αποψινό αποτέλεσμα της Ανόρθωσης, αν θα τερματίσει δηλαδή 8η ή αν θα παραμείνει 9η.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές του αγώνα Πάφος F.C. - Άρης Λεμεσού για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.
Δεκαέξι νέοι, υποσχόμενοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές (8 διαιτητές και 8 βοηθοί διαιτητές) και 8 μέντορες συμμετείχαν σε τριήμερο σεμινάριο διαιτησίας, το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή του Ελλαδίτη πρώην διεθνή διαιτητή, Κύρου Βασσάρα.