Πόλυς Χαραλάμπους

Ήταν τυπικά φιλοξενούμενος ο Απόλλωνας στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι, δεν είχε ούτε την στήριξη οπαδών του, επειδή κουβαλούσε τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βρήκε όμως τον… δρόμο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, από τότε που ανέλαβε τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι ο Μπογκτάν Αντόνε. Οι κυανόλευκοι έκλεισαν την κανονική περίοδο στην 5η θέση, έσπασαν και το αήττητο των συμπολιτών τους στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Με τον Ρουμάνο στην άκρη του πάγκου, είναι ξεκάθαρο ότι βγάζουν καλύτερη νοοτροπία μέσα στο γήπεδο. Χθες τους βοήθησε να… πατούν καλύτερα και το ότι έβαλαν γρήγορο γκολ με τον Γιάννη Πίττα.

Ανάγκασαν την αντίπαλο τους, να εγκαταλείψει την γνωστή τακτική της, όπου συνηθίζει να δίδει γήπεδο στον εκάστοτε αντίπαλο της.

Πλέον οι κυανόλευκοι έχουν… επιλύσει άλλο ένα πρόβλημα. Αυτό του εύκολου γκολ. Τους ταλαιπώρησε αφάνταστα για 5-6 μήνες. Στο διάστημα που κάνει κουμάντο ο Μπογκτάν, η ομάδα έχει σκοράρει 7 φορές. Τρία γκολ σημείωσε εναντίον του Ακρίτα, σκόραρε δυο φορές, στα παιχνίδια ενάντια σε ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, την αρχίζει με… επικίνδυνη αποστολή στην Αρένα της ΑΕΚ στην Λάρνακα. Θα αναμετρηθούν με τους κιτρινοπράσινους, μεσούσης των δυνατών ευρωπαικών τους αγώνων με την Γουέστ Χαμ.

Θα χάσουν για τα επόμενα δυο παιχνίδια, τον εκ των αρχηγών τους Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος πλήρωσε ακριβά, δεχόμενος κόκκινη κάρτα από τον ρεφ Θεουλή, την «κοκορομαχία» που είχε με τον Ντεγοέστ.

Λογικά η τεχνική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει τον Χάμπο Κυριάκου, δίπλα από τον Πειμπέρνς, όπως έπραξε και κατά το διάστημα του χθεσινού αγώνα, μετά την αποβολή του «Ρόμπι». Στην πρεμιέρα των πλέι οφφ, θα επιστρέψουν οι Χαμάς και Φιλιώτης. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ