Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε τρομερή εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής σε έναν τρομερό τελικό, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης...
Ο πρωταθλητής του επί κοντώ επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται και με καλύτερο άλμα στα 5.80μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που αποτελεί το τρίτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση -μετά τους Ανδρικόπουλο και Τεντόγλου
Ο 24χρονος πέρασε με την πρώτη τα 5.40μ., χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Στα 5.60μ. «κόλλησε» και χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να προχωρήσει, κάτι που δεν του κόστισε στην πορεία του αγώνα.
Ο Καραλής έδειξε σίγουρος και στα 5.70μ., ύψος που πέρασε επίσης με την πρώτη προσπάθεια.
Στα 5.80μ. έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, με τον Καραλή να περνάει άνετα με την πρώτη προσπάθεια και να σφραγίζει, ουσιαστικά μια θέση στο βάθρο.
Το ίδιο ύψος πέρασα επιτυχώς οι τρεις πρώτοι του αγώνα, αλλά και ο τέταρτος, με το βάθρο να κρίνεται στις καλύτερες προσπάθειες.
Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νορβηγός Σόντρε Γκούτορμσεν, ο οποίος είχε τρία έγκυρα άλματα –χωρίς να λαθέψει- σε 5.40μ., 5.70μ. και 5.80μ.
Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο πολύπειρος Πολωνός Πιότρ Λίσεκ, ο οποίος είχε μια άκρυη προσπάθεια στα 5.70μ. όμως δεν έκανε άλλη προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος και πέρασε με την πρώτη τα 5.80μ.
Στην τέταρτη θέση ο Τορμπέν Μπλεχ πέρασε με την πρώτη τα 5.60μ. και τα 5.80μ ωστόσο είχε περάσει με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.40μ. και τα 5.70μ. που τον άφησαν εκτός βάθρου.
Πηγή: sport-fm.gr
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
01/07 @ 16:07
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της φετινής χρονιάς για τον κυπριακό στίβο έχει ολοκληρωθεί. Η Εθνική μας Ομάδα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Β΄ Κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μάριμπορ, κατακτώντας τη 14η θέση με 245,5 βαθμούς.
01/07 @ 12:15
Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη πραγματοποιήθηκε η Αθλητική Θεατρική Παράσταση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η φετινή τελική γιορτή του ΑΓΟ συνέπεσε με τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του προγράμματος.
30/06 @ 11:05
Εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) στο πλαίσιο των διορισμών των Μελών που θα συγκροτούν τις διάφορες Επιτροπές της για την προσεχή τετραετία 2025–2029.
29/06 @ 23:39
Ο κυπριακός στίβος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, παρά την πολύ καλή προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών μας και των προπονητών που τους καθοδήγησαν στη διάρκεια του διημέρου, αλλά και της διοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό τους.
BEST OF THEMASPORTS