Έπαιξε... τερματοφύλακας ο Λαΐφης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπαιξε... τερματοφύλακας ο Λαΐφης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σταντάρ Λιέγης κέρδισε με 2-0 την Βέστερλο για την 28η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος, ανέβηκε στην 5η θέση και είναι στο -1 από την 4η Κλαμπ Μπριζ.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Κύπριος διεθνής στόπερ της Σταντάρ, Κωνσταντίνος Λαΐφης ο οποίος αγωνίστηκε βασικός, αναγκάστηκε στο 93ο λεπτό λόγω της αποβολής του Αρνό Μποντάρ, να παίξει ως... τερματοφύλακας!

Πάντως, κράτησε το μηδέν στο λίγο που αγωνίστηκε...

Δείτε βίντεο και φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Καταιγιστική Άρσεναλ, διέλυσε τη Βίλα στο υποτιθεμένο ντέρμπι με 4-1 και έστειλε μήνυμα τίτλου, ξεφεύγοντας στο +5 πριν παίξει η Σίτι. Νέα γκέλα για τη Γιουνάιτεντ απέναντι στην… υποβιβασμένη Γουλβς!