Με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο 20λεπτο, η Ομόνοια κέρδισε την Καρμιώτισσα με 2-1 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την 6η θέση, αφού είναι στο +3 από τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία αύριο αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην 6η θέση!
Η Λεμεσιανή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 62΄ με τον Καλτσά, με το "τριφύλλι" να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του μετά το 70΄, έχοντας για κορυφαίο τον Κακουλλή που μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 66΄ και το... έφερε τούμπα με δύο γκολ από Ανσαριφάρντ και Γιούστε.
90΄+2΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για την Ομόνοια με κεφαλιά του Γιούστε, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κασάμα και 1-2!
88΄ Σουτ του Κακουλλή, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.
85΄ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κακουλλή, σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ από τον Σπόλιαριτς!
84΄ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μίτσο, με δέκα η Καρμιώτισσα.Ο Κακουλλής έφευγε απέναντι από τον Σπόλιαριτς, ο Μήτσο τον ανέτρεψε και ο Δανός διαιτητής θεώρησε πως ήταν καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος.
81΄ Άστοχο το σουτ από τον Λοϊζου.
80΄ Σέντρα σουτ του Γκράβενμπερχ, άουτ.
79΄ Μακρινό σουτ του Χούμποτσαν, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στάδιο: Τσίρειο Διαιτητής: Redder Mikkel Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Skytte Victor Skovbaek Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Yurdakul Deniz 4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος VAR: Sundberg Jakob Alexander AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία
Στο ψάξιμο για προπονητή θα βγει ο ΑΠΟΕΛ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Σάμιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σέζον (2025-2026).
Δείτε το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025, στις 21:00 από το Cablenet Sports 1, τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2024/25», τα οποία διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών!
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Plovdiv. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.