ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

"Ανακάτεψε την τράπουλα" ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλεξάντερ Κερζάκοφ, αφού αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Δόξα, έκανε... επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα!

Οι Σπόλιαριτς, Χούμποτσαν, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Ανδρονίκου, Ελ Αλουχί και Καλτσάς, πήραν τις θέσεις των Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Ντούμπια, Γκραντινάρου, Οικονομίδη, Ντούρις και Λουκίλι.

Πέντε παίκτες, οι Κνόμπλοχ, Ντούρις, Μπεν Σαλάμ, Σελούτσκα και Οικονομίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι Λουκίλι και Τάντι είναι τραυματίες. Άπαντες έμειναν εκτός αποστολής.

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν λύνεις το πρόβλημα αν φωνάζεις» — Η θέση του Ολυμπιακού για διαιτησία, μεταγραφές και ρόστερ

«Δεν λύνεις το πρόβλημα αν φωνάζεις» — Η θέση του Ολυμπιακού για διαιτησία, μεταγραφές και ρόστερ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πέτρος Σάββα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για το δείπνο που έγινε χθες με τον πρόεδρος της ΚΟΠ και των προέδρων των ομάδων, αλλά και για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του. Παράλληλα μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν με τον πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη με το κυριότερο να είναι αυτό της διαιτησίας.