ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

ΕΠΤΑ αλλαγές ο Κερζάκοφ! Οι πέντε με ίωση και δύο τραυματίες...

"Ανακάτεψε την τράπουλα" ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλεξάντερ Κερζάκοφ, αφού αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Δόξα, έκανε... επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα!

Οι Σπόλιαριτς, Χούμποτσαν, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Ανδρονίκου, Ελ Αλουχί και Καλτσάς, πήραν τις θέσεις των Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Ντούμπια, Γκραντινάρου, Οικονομίδη, Ντούρις και Λουκίλι.

Πέντε παίκτες, οι Κνόμπλοχ, Ντούρις, Μπεν Σαλάμ, Σελούτσκα και Οικονομίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι Λουκίλι και Τάντι είναι τραυματίες. Άπαντες έμειναν εκτός αποστολής.

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Σιωπηλός Σεβασμός Στον Αντρέι Σεβτσένκο

Ο Σιωπηλός Σεβασμός Στον Αντρέι Σεβτσένκο

Το κλίμα στο San Siro ήταν σουρεαλιστικό. Τελευταία αγωνιστική του Campionato, στο χορτάρι η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα από τα πιο αδιάφορα παιχνίδια όλων των εποχών.