Themasports teamΗ Ομόνοια είναι η πρωταθλήτρια Κύπρου στο βόλεϊ ανδρών για τη σεζόν 2022-2023!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά από καταπληκτική εμφάνιση, οι "πράσινοι" επικράτησαν απόψε στο στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» του ΑΠΟΕΛ με 3-0 σετ στο δεύτερο τελικό των πλέι-οφ, έκαναν το 4-0 στις νίκες (σ.σ. υπολογίζονται και οι νίκες στην κανονική περίοδο) και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους!
Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-17.
Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Κ.Ο.ΠΕ.:
Η Ομόνοια πανηγυρίζει το 7ο πρωτάθλημα πετόσφαιρας Ανδρών στην ιστορία της. Την Παρασκευή μπροστά στους οπαδούς της κέρδισε στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τον ΑΠΟΕΛ με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 15 λεπτά πετυχαίνοντας την 4η νίκη της (δεύτερη στα πλέϊ-οφς) και με sweep πήρε τον τον Τίτλο.
Ο ΑΠΟΕΛ μετά από 34 χρόνια έφθασε στους Τελικούς, αλλά έχασε και περιορίστηκε στη 2η θέση ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα.
Η Ομόνοια έλεγξε το πρώτο σετ προηγήθηκε 22-15 και επικράτησε με 25-16 σε 26’ και άνοιξε το σκορ.
Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 02-04 στο δεύτερο σετ μπαίνοντας πιο δυνστά, αλλά η Ομόνοια αντέδρασε, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και προηγήθηκε 10-08 και παγίωσε το προβάδισμά της 15-10. Η Ομόνοια ξέφυγε και άλλο 21-13 και επικράτησε 25-15 σε 21’ αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά της.
Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Ομόνοιας στο τρίτο σετ αφού προηγήθηκε 05-00 με τους οπαδούς της να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οι «πράσινοι» έλεγξαν πλήρως το σετ και δεν άφησαν τον ΑΠΟΕΛ να το διεκδικήσει (11-03). Ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και μείωσε στο -5 16-11, αλλά η Ομόνοια ξέφυγε με 21-12 και κατάφερε να «κλειδώσει» το σετ κερδίζοντας με
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Antipkin, Dvorranen, Αλεξίου, Πετρακκίδης, Godoi, Αλεξίου, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πάπας. – Αλλαγές: Μαυρομμάτης, Παπαδημητρίου, Λοϊζου, Αβερκίου.
AΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Madei, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Αποστόλου, Vanags, Uuscari – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Πέτρου, Γεωργίου, Βερέϊς.
Α Διαιτητής: Σάκης Φλουρής – Β’Δημήτρης Κουκούνης
Επόπτες: Μ. Σταματόπουλος – Χ. Γεροσίμου
Σημειωτές: Σ. Καϊμακλιώτη – Α. Χατζηκωστή
Παρατηρητής Αγώνα A. Kολοκοτρώνης
Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα, αλλα και την απονομή - Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Με δύο γκολ από τον Ζοάο Κορέια η Πάφος πήρε μεγάλη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Άρη, πάτησε κορυφή και περιμένει το ματς της Ομόνοιας την Κυριακή για να δει εάν θα παραμείνει εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/11 @ 22:41
Η 7η αγωνιστική στο φούτσαλ έκλεισε με δραματικό ματς στη Λεμεσό με την Ομόνοια να παίρνει μεγάλο διπλό επικρατώντας με 4-5 του Απόλλωνα.
21/11 @ 22:24
Ο Φαμπιάνο βραβεύτηκε από την Ομόνοια για τις 200 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.
21/11 @ 19:44
Με Γιόβετιτς στη γραμμή κρούσης αναμένεται να παραταχθεί η Ομόνοια κόντρα στον Απόλλωνα στο ματς της Κυριακής.
21/11 @ 17:08
Η ενημέρωση από την Ομόνοια.
21/11 @ 13:58
Τα νεότερα από πλευράς Ομόνοιας για Μαέ, Κουλιμπαλί και Άιτινγκ.
21/11 @ 11:50
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της Ομόνοιας με αφορμή τον μήνα δράσης για την ακεραιότητα στον αθλητισμό.
BEST OF THEMASPORTS