Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι, μεταξύ άλλων, παρακολουθεί αγώνες και του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό ή στο μέλλον του!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το όνομα του Πάμπλο Λάσο έχει απασχολήσει… έντονα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά το «διαζύγιο» των «πράσινων» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός πληρεί αρκετές από τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ως προς την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας και δη για το καλοκαίρι!


Μιλώντας σε εκπομπή της πατρίδας του με θέμα την αποχώρησή του από τον τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το μέλλον του, ο Λάσο απέφυγε να απαντήσει για οτιδήποτε αφορούσε σε αυτό.

Ωστόσο, έδωσε μια απάντηση η οποία μπορεί να λέει πολλά, μπορεί φυσικά και… τίποτα, ως προς την πιθανότητα συνεργασίας του με το «τριφύλλι»…

«Τα ιταλικά μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω, παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως τις δύο ομάδες τις τρέχουν δύο σπουδαίοι προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο 55χρονος κόουτς.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής με τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμοστείς».

 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ