Εντυπωσιακά συνεχίζει την πορεία του το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στο πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών, αφού πέρασε με αέρα από τη Λευκωσία και συνέχισε την θετική το πορεία. Κέρδισε με 2-0 το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα φούτσαλ του Nuevo Campo και απέδειξε πως φέτος πάει για μεγάλα πράγματα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το ΤΕΠΑΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ισορρόπησε και όλα έδειχναν πως θα γίνει μια μεγάλη μάχη.
Ο Τοκάλης κατάφερε να σκοράρει στην αντεπίθεση και έτσι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε όμως τη δικιά του αντεπίθεση, έφτιαξε φάσεις, έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Κόντρα στη ροή του αγώνα και μόλις πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονου, ο Τοκάλης βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα και έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της επανάληψης.
Στο β’ ημίχρονο, τα δεδομένα ήταν τα ίδια, με τους ποδοσφαιριστές του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου να διατηρούν μέχρι το τέλος το προβάδισμα τους και να φθάνουν στο τρία στα τρία για φέτος.
Ο προπονητής των νικητών, Δημήτρης Ελισσαίου μιλώντας στο γραφείο Τύπου του αθλητικού τμήματος του ΤΕΠΑΚ και τον Θεόδωρο Τσιολάκη: «Καταρχάς να ευχηθούμε περαστικά στον Ιωάννη και στον τερματοφύλακα του Πανεπιστημίου Κύπρου που τραυματίστηκαν και ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Όσον αφορά το παιχνίδι είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία, κράτησαν το μηδέν και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ που ήταν αρκετά για να μας χαρίσουν τη νίκη. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Τίποτα δεν έχουμε πετύχει ακόμα, υπάρχει αρκετός χρόνος στο πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε τη νίκη».
Αξίζει να αναφερθεί πως πριν αρχίσει η αναμέτρηση, οι φουτσαλιστές του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, οι διαιτητές, οι προπονητές και όσοι βρέθηκαν στον χθεσινό αγώνα τήρησαν μονόλεπτη σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.





Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/04 @ 12:37
Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί, ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν πρόκειται να υπάρξουν διοργανώσεις στο άθλημα του Φούτσαλ.
15/04 @ 13:17
Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του Main Round οτυ UEFA Futsal EURO η Εθνική μας ομάδα.
11/04 @ 21:50
Η Εθνική μας ομάδα Futsal έχασε με 11-1 από την Ουκρανία σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Main Round του UEFA Futsal EURO
11/04 @ 11:35
Την πιο δύσκολη της αποστολή στον Main Round του UEFA Futsal EURO έχει απόψε η Εθνική μας ομάδα. Παίζει εκτός έδρας με την Ουκρανία για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, σε ένα αγώνα πολύ ψηλών απαιτήσεων.
10/04 @ 20:01
Την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στην πόλη Κοζλαλίν της Πολωνίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η Εθνικής μας ομάδα Futsal, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Ουκρανία για τον 1ο όμιλο του Main Round του UEFA Futsal EURO.
10/04 @ 15:21
Στην Πολωνία και στην πόλη Koszalin βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Εθνική μας ομάδα Futsal για τον αγώνα με την Ουκρανία για την 5η αγωνιστική του Main Round του UEFA Futsal EURO.
BEST OF THEMASPORTS