Ανώτατη Κατηγορία Κ-17: Τα ματς της 11ης αγωνιστικής

Ανώτατη Κατηγορία Κ-17: Τα ματς της 11ης αγωνιστικής

Εντός έδρας θα αγωνιστούν οι ομάδες που προπορεύονται στο Πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και η δεύτερη της κατάταξης Ομόνοια Λευκωσίας τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή με 28 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια με 26 βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι αήττητες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας με 16 βαθμούς και στην τέταρτη θέση ο Ολυμπιακός με 15 βαθμούς.

Το πρόγραμμα με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής:

Απόλλων - ΑΕΚ
Πάφος FC - ΑΕΛ
Άρης - Αγία Νάπα

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

VIDEO: «Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο - Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν διάφορες περιοχές - ΧΑΟΣ στους δρόμους

VIDEO: «Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο - Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν διάφορες περιοχές - ΧΑΟΣ στους δρόμους

Σημαντική επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός σε πολλές περιοχές της Κύπρου, με έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν προβλήματα και δυσκολίες στην κυκλοφορία.

BEST OF THEMASPORTS