Ανώτατη Κατηγορία Κ-17: Τα ματς της 11ης αγωνιστικής

Ανώτατη Κατηγορία Κ-17: Τα ματς της 11ης αγωνιστικής

Εντός έδρας θα αγωνιστούν οι ομάδες που προπορεύονται στο Πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και η δεύτερη της κατάταξης Ομόνοια Λευκωσίας τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή με 28 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια με 26 βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είναι αήττητες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας με 16 βαθμούς και στην τέταρτη θέση ο Ολυμπιακός με 15 βαθμούς.

Το πρόγραμμα με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής:

Απόλλων - ΑΕΚ
Πάφος FC - ΑΕΛ
Άρης - Αγία Νάπα

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ρόμα έκανε χαρούμενη την Ίντερ και πήρε το λιγότερο που άξιζε από το ντέρμπι με τη Μίλαν!

Η Ρόμα έκανε χαρούμενη την Ίντερ και πήρε το λιγότερο που άξιζε από το ντέρμπι με τη Μίλαν!

Θα μπορούσε να την έχει πατήσει από το πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε να χάνει. Απάντησε. Η Ρόμα πρόλαβε τα χειρότερα με το 1-1 κόντρα στη Μίλαν, αλλά αμφότερες έκαναν χαρούμενη την Ίντερ!