Πόλυς Χαραλάμπους

Ήταν στα… πατώματα τις τελευταίες εβδομάδες οι οπαδοί της Ομόνοιας. Πολύ λίγοι πίστευαν ότι μετά τον ψεσινό επαναληπτικό με τον αιώνιο τους αντίπαλο, το εισιτήριο της πρόκρισης θα «κατέληγε» σε πράσινα χέρια…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «αποδείξεις» για την έλλειψη πίστης στις τάξεις του Λαού, βρίσκονται σε αναρτήσεις και σχόλια στα Κοινωνικά δίχτυα, μέχρι την στιγμή που άρχισε η χθεσινή αναμέτρηση. Επίσης σε παρεμβάσεις Ομονοιατών σε χθεσινές ραδιοφωνικές εκπομπές, δεν ακούσαμε κάποιον να «βλέπει» ανατροπή.

Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο ο Σωφρόνης Αυγουστή, προσπάθησε να κρατηθεί μακριά από το κλίμα απαισιοδοξίας που επικρατούσε, όμως η ουσία είναι ότι βρήκε την συνταγή να «αναστήσει» την ομάδα του για να φτάσει στο ζητούμενο.

Φυσικό ήταν να δηλώνει ικανοποιημένος ο Λεμεσιανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου, για όλα τα οφέλη που προκύπτουν μετά την επικράτηση επί της ομάδας που είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα.

Επίσης, ο «Κάττος» καρπώνεται και το ότι μετά από αρκετό καιρό οι Ομονοιάτες, ένιωσαν και είδαν να μιλά το «βάρος» της φανέλας με το τριφύλλι. Δικαιολογημένα γκρίνιαζαν τον τελευταίο καιρό, επειδή έβλεπαν μια ομάδα που δεν… μύριζε Ομόνοια.

Του βγήκαν και οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε ο προπονητής των πρασίνων, ειδικά η χρησιμοποίηση του Νικόλα Παναγιώτου, ενός παιδιού που αδικήθηκε από τους προκατόχους του.

Σε μια σεζόν που έγιναν αρκετά τραγικά λάθη από τους κεντρικούς μπακ, κυρίως από τον  Άνταμ Λάνγκ, με σήμα κατατεθέν του, «τα γλιστρήματα σε σφουγγαρισμένο πάτωμα».  

Τα εύσημα παίρνει από πολλούς και ο «μεταφραστής» Ρομάν Μπεζούς, ο οποίος σε μια στιγμή που η μπάλα ζύγιζε κάμποσα κιλά, δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι! Το μεταφραστής προκύπτει, από την εικόνα που είδαμε από την τηλεόραση, να μεταφέρει οδηγίες του «Κάττου» στον Μπεσεντίν, επειδή προφανώς ο Ουκρανός δεν μιλά «γρι» αγγλικά.

Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και το κλίμα εσωστρέφειας, ελέω του χθεσινού αποτελέσματος. Φυσικά δεν απαλλάσσονται ως δια μαγείας από τις ευθύνες τους, αυτοί που πήραν τις… μεγάλες αποφάσεις για τον προγραμματισμό το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο.

Το σημειώνουμε αυτό, για να μην βγουν τσάρκα ξαφνικά στα μήντια και να μας πουν ότι το παράκανε ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι, που τους «έστηναν στον τοίχο» τoν τελευταίο καιρό. Ακόμα κι αν η Ομόνοια πετύχει το back to back στον θεσμό του κυπέλλου, χρειάζεται να γίνει γερό «ξεσκαρτάρισμα» στο φετινό ρόστερ.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ