Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-0 της Γουλβς για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Φαν Ντάικ (73'), Σαλάχ (78) τα γκολ των Reds, ασίστ είχε ο Τσιμίκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τα πέντε γκολ από τη Ρεάλ και τη λευκή ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας, η Λίβερπουλ χαμογέλασε ξανά. Οι Reds επανήλθαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν 2-0 της Γουλβς στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Μάλιστα, ο Τσιμίκας ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στο 77ο λεπτό για τον Σαλάχ. Το σκορ είχε ανοίξει προηγουμένως ο Φαν Ντάικ στο 73'. Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ ανέβηκε στην 6η θέση και έχει 39 πόντους. Βρίσκεται στο -6 από την 4η Τότεναμ.

Το ματς
Στο πρώτο μέρος η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, οι Reds είχαν και τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ενδεικτικά στο 45+2' ο Νούνιες έπιασε κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Από την άλλη η Γουλβς είχε επίσης μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στην αρχή του παιχνιδιού, όταν ο Σαράμπια στο 4ο λεπτό, αστόχησε από κοντά με το κεφάλι.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds είχαν την απόλυτη υπεροχή. Στο 68' η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα. Ο Ζότα έκανε την ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, έχασε την μπάλα και ο Νούνιες που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε. Ωστόσο, ακυρώθηκε το γκολ, καθώς ο διαιτητής είδε τη φάση στο μόνιτορ και θεώρησε πως ο Ζότα έκανε επιθετικό φάουλ κατά την προσπάθειά του

Στο 73' τελικά η ομάδα του Κλοπ άνοιξε το σκορ. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Φαν Ντάικ με τον ώμο την έστειλε προς την εστία. Σε πρώτη φάση, ο Σα απέκρουσε και ο Ζότα τροφοδότησε ξανά τον Ολλανδό αμυντικό που σκόραρε από κοντά.

Στο 77' οι Reds κλείδωσαν το παιχνίδι. Ο Τσιμίκας έπαιξε το 1-2 με τον Χάκπο, ο Έλληνας μπακ έκανε το σπριντ, πάτησε περιοχή από τα αριστερά και γύρισε στον Σαλάχ, ο οποίος έκανε το 2-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (89' Μίλνερ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Μπαϊτσετιτς (79' Χέντερσον), Έλιοτ, Σαλάχ, Ζότα (76' Χάκπο), Νούνιες (89' Φιρμίνο).
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Ντόσον, Κίλμαν, Μπουένο (24' Νούρι), Νέβες, Λεμινά, Σαράμπια (46' Τραορέ), Μουτίνιο (64' Ποντένσε), Νούνες (64' Ζοάο Γκόμες), Χιμένεθ (79' Ντιέγκο Κόστα).

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αυτόν θέλει εάν αποχωρήσει ο Σαλάχ!-ThemaSports
18/04 @ 13:33

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αυτόν θέλει εάν αποχωρήσει ο Σαλάχ!

Στην περίπτωση του Μοχάμεντ Κούντους θα στραφεί η Λίβερπουλ, εφόσον ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Μπράιτον - Τότεναμ 4-2: Την ισοπέδωσε και την άφησε πίσω στη μάχη του τίτλου-ThemaSports
28/12 @ 23:41

Μπράιτον - Τότεναμ 4-2: Την ισοπέδωσε και την άφησε πίσω στη μάχη του τίτλου

Η Μπράιτον ήταν καταιγιστική απέναντι στην Τότεναμ και με το 4-2 για τη 19η αγωνιστική της Premier League επέστρεψε σε τροχιά Ευρώπης.

Ο Τσιμίκας έδωσε απαντήσεις: Αυτές είναι οι επιδόσεις του κόντρα στην Μπρέντφορντ-ThemaSports
12/11 @ 18:48

Ο Τσιμίκας έδωσε απαντήσεις: Αυτές είναι οι επιδόσεις του κόντρα στην Μπρέντφορντ

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπρέντφορντ, με τον μπακ των Reds να έχει βγάλει δύο ασίστ. Αναλυτικά οι επιδόσεις του.

Σε πόλεμο η Άρσεναλ με τους διαιτητές: Έστειλε βίντεο παραπόνων!-ThemaSports
07/11 @ 11:33

Σε πόλεμο η Άρσεναλ με τους διαιτητές: Έστειλε βίντεο παραπόνων!

Η Άρσεναλ έστειλε βίντεο στην Ένωση διαιτητών με φάσεις που θεωρεί πως έχει αδικηθεί τη φετινή σεζόν.

Aσταμάτητο το τρένο της Τότεναμ, πέρασε πάνω και από την Κρίσταλ Πάλας!-ThemaSports
28/10 @ 00:03

Aσταμάτητο το τρένο της Τότεναμ, πέρασε πάνω και από την Κρίσταλ Πάλας!

Aσταμάτητη, κυνική, πρώτη! Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, είναι ένα τρένο χωρίς φρένα και το απέδειξε και στο «Σέλχαστ Παρκ» επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και παρέμεινε στην κορυφή!

Ποδοσφαιρικός Πολιτισμός: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τίμησε τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον-ThemaSports
27/10 @ 20:07

Ποδοσφαιρικός Πολιτισμός: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τίμησε τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Το απόλυτο παράδειγμα του τι σημαίνει πραγματικά το ποδόσφαιρο, απέδειξε με την κίνησή του να τιμήσει τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ