Themasports teamΔύσκολο βράδυ για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού εκτός από την ήττα που γνώρισε η Ρόμα στην έδρα της Κρεμονέζε με 2-1, ο Πορτογάλος προπονητής αποβλήθηκε, μετά από έντονη διαμάχη που είχε με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Μάρκο Σέρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, ο Μουρίνιο έδειξε την δυσαρέσκεια του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Σέρα είναι ψεύτης. Ισως ως διαιτητής θα γίνει ο επόμενος Ρόκι, Κολίνα ή Ροσέτι, αλλά ως άτομο τον σέβομαι, όσο κι αυτός εμένα. Θέλετε να μάθετε τι συνέβη; Ηταν ένα εντελώς φυσιολογικό επεισόδιο, όπως άλλα 50, που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι όπου ο τέταρτος διαιτητής συνήθως λέει σε έναν προπονητή να κρατήσει την ψυχραιμία του και να καθήσει. Είμαι συναισθηματικός, αλλά όχι τρελός. Και για να αντιδράσω έτσι, σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Ο Σέρα μου συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα, με πολύ σοβαρά λόγια. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει ήχος από αυτά που μου είπε. Θέλω να καταλάβω τι είναι δυνατόν να γίνει σε νομικό επίπεδο. Ο Πιτσινίνι (σ.σ. ο διαιτητής του αγώνα) μου είπε στο τέλος του ματς ότι δεν υπάρχει καταγραφή των λόγων του Σέρα και θέλω να μάθω εάν είναι αλήθεια. Ή εάν αυτοί, που πάντα ακούνε τα πάντα, έχουν ακούσει τους διαλόγους. Ο Σέρα έχει πρόβλημα μνήμης, δεν είναι ειλικρινής. Εάν είχε πει στον Πιτσινίνι αυτά που μου είπε, θα έφευγε αυτός και όχι εγώ. Προτιμώ να μην επαναλάβω τι μου είπε. Είναι ψεύτης. Οταν αποβλήθηκα κόντρα στην Τορίνο, ο Πιτσινίνι ήταν εκεί ως τέταρτος διαιτητής και είδε σε ποιο σημείο και πώς Ζήτησα συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα (σ.σ. Ραπουάνο) γιατί ήξερα ότι είχα κάνει λάθος και δεν ήμουν υπερήφανος για τα λόγια μου. Δεν θέλω να αναφερθώ στο γεγονός, ότι ο Σέρα είναι από το Τορίνο και παίζουμε με την Γιούβε αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πει αυτά που μου είπε. Δεν μου φέρθηκε καλά. Οταν μπήκα στα αποδυτήρια του διαιτητή μετά τον αγώνα για να ζητήσω συγγνώμη, ζήτησα από τον Σέρα να είναι ειλικρινής. Είχε όμως κενή μνήμης».
Πηγή: www.sdna.gr
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 08:28
Έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια ο Λένι Γουίλκενς, που άφησε το στίγμα του στο ΝΒΑ.
10/11 @ 00:29
Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Θέλτα στο Βίγκο και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης!
09/11 @ 23:51
Αλλαγή κατοίκου στο ρετιρέ της Serie A, με την Ίντερ να πηγαίνει στη διακοπή ούσα πρώτη στο πρωτάθλημα μετά το άνετο 2-0 επί της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο»!
09/11 @ 23:29
Η Dua Lipa παρακολούθησε το superclasico με φανέλα της «αλμπισελέστε».
09/11 @ 19:56
Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα κόντρα στην πολύ διαβασμένη Ράγιο Βαγιεκάνο και «κόλλησε» στο 0-0 στο Βαγιέκας, χάνοντας βαθμούς μετά από τέσσερις σερί νίκες στη LaLiga!
09/11 @ 10:58
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου Αντρέας Σιέλντερουπ, διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, ο οποίος κατηγορείται για διανομή σεξουαλικού υλικού που απεικονίζει ανήλικο άτομο.
BEST OF THEMASPORTS