Το «ψυγείο» κι ο Ουάρντα…

Το «ψυγείο» κι ο Ουάρντα…

Είχαμε γράψει μετά τον αγώνα με τον Ακρίτα, πως αν ο Αντόνε καταφέρει να βρει το κουμπί του Αμρ Ουάρντα, έχει πολλά να κερδίσει ο Απόλλωνας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Αιγύπτιος άσος, εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές, στο δεύτερο ματς με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο. Πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, στο χθεσινό δραματικό ματς με την ΑΕΚ.

Ύστερα από τις γνωστές εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, μετα την ήττα σοκ από την Καρμιώτισσα, έχει λεχθεί ότι όλα τα ζητήματα προγραμματισμού μπήκαν στο… ψυγείο.

Λογική απόφαση, η οποία ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί, αν η ομάδα συνέλθει για τα καλά στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Μια από τις περιπτώσεις που θα «βγουν» από το ψυγείο, θα είναι και το σενάριο ανανέωσης της παραμονής του Ουάρντα (λήγει το συμβόλαιο του τον προσεχή Μαη) στο Κολόσσι.

Δεν θα προβούμε (στην παρούσα φάση) σε «ποντάρισμα» για το αν θα μείνει ή όχι στην Λεμεσιανή ομάδα, ο Άραβας επιθετικός.

Το «στοίχημα» μας, για το μέλλον του Κίρζη στην προεδρία, παραμένει πάντως στο τραπέζι. Σε ανύποπτο χρόνο γράψαμε, ότι «βάζουμε» τα λεφτά μας στην επιλογή ότι θα συνεχίσει…

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Γκάμπριελ δε… θέλει, η Γιουνάιτεντ δε νοιάζεται: Έχει βρει ήδη τον επόμενο, είναι ήδη επαγγελματίας από τα 15 του!

Ο Γκάμπριελ δε… θέλει, η Γιουνάιτεντ δε νοιάζεται: Έχει βρει ήδη τον επόμενο, είναι ήδη επαγγελματίας από τα 15 του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες μέρες έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, όχι μόνο για τα αγωνιστικά, αλλά και τα εξωαγωνιστικά. Όσα συμβαίνουν με τον Τζέι – Τζέι Γκάμπριελ είναι πολύ γνωστά, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν πτοούνται από την στάση του, έχοντας βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Είναι στην ίδια ηλικία και κάνει τα δικά του… θαύματα, στη Βαλερένγκα.