Πρώτος και… ωραίος με το 3 στα 3!

Πρώτος και… ωραίος με το 3 στα 3!

Πρώτος και ωραίος παραμένει ο ΑΠΟΕΛ μετά από την τελευταία του νίκη επί της Ομόνοιας με 0-2 που τον ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τη φετινή σεζόν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά την Ομόνοια, δύο φορές σε αγώνες του πρωταθλήματος με (4-0) και (0-2), ενώ την κέρδισε και μία φορά στο Κύπελλο με (1-2).

Την ερχόμενη Τετάρτη (18:30), οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν για 4η φορά τους «πράσινους» στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου.

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα καταφέρει να κάνει το 4 στα 4 ή αν η Ομόνοια θα της «σπάσει» το φετινό θετικό σερί.

Σημειώνεται πάντως πως σε περίπτωση που η Ομόνοια εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη εξάδα, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για άλλες δύο φορές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ

Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει παρακολουθήσει από κοντά τον 20χρονο δεξιό μπακ της Χάιντουκ, Λούκα Χόντακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Φέγενορντ.