Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου μίλησε στην εκπομπή Goal N' Roll της Cytavision και αναφέρθηκε στην πορεία των γαλαζοκιτρίνων αλλά και τη διαιτησία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Πατήστε ΕΔΩ για ΒΙΝΤΕΟ
«H πειθαρχία είναι το παν και ο τίτλο της αγωνιστικής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ σε όλα τα 19 ματς. Εξαιρετικός προπονητής ο Σωφρόνης, όμως ξεκινώ από τη μέρα που ήρθε ο Μιλόγεβιτς. Καταγράφουμε 15 νίκες δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε κανένα από αυτά τα ματς το ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να χάσει. Μπορεί να μην ελκύει με την απόδοση του σε κάποια ματς. Είναι καθαρά έργο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με στήσιμο του καλοκαιριού από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Δεν το παραγνωρίζουμε αυτό. Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες στο ΑΠΟΕΛ που μπορούν με μια κίνηση να αλλάξουν τον αγώνα».
Για το ότι ο κ. Μιλόγεβιτς «κέρδισε» τους πάντες: «Το πρώτο θετικό που είχε είναι ότι έκανε πρωταθλητισμό. Γνωρίζει γενικά τον πανελλήνιο χώρο. Έχει ζήσει ΑΠΟΕΛ–Ομόνοια και αντιλαμβάνεται τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Αμέσως είπε το «ναι», γνώριζε που ερχότανε. Αυτός είναι ο άρχοντας, έχει ότι του ζητηθεί και συνάμα φέτος έχουμε στην 11άδα άλλους τρεις τέσσερεις προπονητές στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε χρόνια να το δούμε αυτό».
Για το αν μπορεί να υποσχεθεί πρωτάθλημα και κύπελλο στον κόσμο: «Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είναι μονόδρομος αν θέλεις να πετύχεις. Μπορείς να σκεφτείς και τους δύο στόχους όταν φτάσεις στο νήμα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να υποσχεθώ καλύτερη δουλειά και ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Βλέπετε και με τον τρόπο που πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές πως υπάρχει μια οικογένεια. Κόσμος, προπονητής και παίκτες έχουν δημιουργήσει ένα τέλειο τρίπτυχο και οτιδήποτε άλλο από τη μη επίτευξη των στόχων μας θα είναι αποτυχία».
Για τις δηλώσεις του κ. Καραπατάκη που χαρακτήρισε «υπερβολές» για τη διαιτησία: «Διαφωνώ με τον αγαπητό κ. Καραπατάκη. Θεωρώ ότι η αλαζονεία που έχει ο άνθρωπος που ελέγχει τη διαιτησία δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Μάζιτς ότι το ΑΠΟΕΛ επενδύει από το ποδόσφαιρο και ο ίδιος πληρώνεται από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβει πως όλες οι ομάδες βάζουν πολλά λεφτά και επιμένει να είναι αλαζόνας. Αναμένουμε την απόλυση του ή την παραίτηση του. Δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί από την αλαζονεία που τον διακατέχει και φαίνεται από τις ανακοινώσεις που βγάζει».
Για το πόσο κόσμο περιμένουν στη ρεβάνς με την Ομόνοια: «Περιμένουμε 12 με 13 χιλιάδες αν όχι παραπάνω. Θέλω να σταθώ σε κάτι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς της Ομόνοιας που μαζί με τους δικούς μας ανάρτησαν πανό για τον οπαδό μας Τρύφωνα που έφυγε από τη ζωή. Ήταν μια πολύ όμορφη κίνηση, τους βάλαμε όλους γυαλιά και νομίζω πως θα είναι η αρχή για κάτι καλύτερο ανάμεσα στον κόσμο».
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:22
Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για τα δύο νεαρά παιδιά που έκαναν επίσημο ντεμπούτο χθες με την ομάδα
12/05 @ 21:34
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.
12/05 @ 17:43
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, για το αποψινό (19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ:
12/05 @ 15:24
Στο καθιερωμένο match programme των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ο Ευαγόρας Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις.
12/05 @ 11:05
Ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει την νίκη κόντρα στην Πάφο για την ιστορία και τον κόσμο του
12/05 @ 10:15
Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ και μέλος της ομάδας των 8 Γιώργος Γεωργίου απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ
BEST OF THEMASPORTS