Tέταρτη σερί νίκη για τους Ράπτορς, άλωσαν το Ντιτρόιτ με φοβερό Σιάκαμ!

Tέταρτη σερί νίκη για τους Ράπτορς, άλωσαν το Ντιτρόιτ με φοβερό Σιάκαμ!

Οι Τορόντο Ράπτορς συνέχισαν την ανοδική τους πορεία το τελευταίο διάστημα, αφού νίκησαν με σκορ 95-91 τους Ντιτρόιτ Πίστονς χάρη στα «μαγικά» του Πασκάλ Σιάκαμ.

Κάτι φαίνεται να... έχει αλλάξει στο Τορόντο!

Οι σε μεγάλο διάστημα της σεζόν απογητευτικοί Ράπτορς έχουν αλλάξει ραγδαία την εικόνα τους και πήραν νέα νίκη (95-91) επί των Πίστονς, η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη και 7η στα τελευταία 8 παιχνίδια!

Το ματς σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί... δάφνες θεάματος, αφού ήταν σε όλη του τη διάρκεια πολύ κλειστό, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και τις δύο ομάδες να μένουν κοντά μέχρι το τέλος.

Κορυφαίος της ομάδας του Καναδά, που με αυτή τη νίκη ανέβηκε στο 29-31 και συνέχισε το σκαρφάλωμά της στη βαθμολογία, ήταν ο Πασκάλ Σιάκαμ με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 19 πόντους πρόσθεσε ο Γκάρι Τρεντ, ενώ 9 με 14 ριμπάουντ είχε ο Γιάκομπ Ποέλτλ.

Από τους Πίστονς, που παραμένουν τελευταίοι στην Ανατολή, απίθανη εμφάνιση με 21 πόντους και 18 ριμπάουντ έκανε ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-44, 70-71, 91-95

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 «Βόμβες» από Μπρούνο Φερνάντες: «Η Γιουνάιτεντ ήθελε να φύγω, αλλά δεν είχαν το θάρρος να μου το πουν!»

«Βόμβες» από Μπρούνο Φερνάντες: «Η Γιουνάιτεντ ήθελε να φύγω, αλλά δεν είχαν το θάρρος να μου το πουν!»

Ο Μπρούνο Φερνάντες υποστήριξε πως η Γιουνάιτεντ ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει να πάει στην Αλ Χιλάλ το καλοκαίρι, όμως ο Ρούμπεν Αμορίμ είχε αντίθετη άποψη.