Στην άκρη η Ευρώπη για να μην την... ξαναπάθει!

Στην άκρη η Ευρώπη για να μην την... ξαναπάθει!

Μετά από ευρωπαϊκό αγώνα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα την Καθαρά Δευτέρα στην Λεμεσό με στόχο να ξαναανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς τους Γκιούρτσο,Άλτμαν και Γκρόμοφ και τον Άνχελ Γκαρσία να είναι αμφίβολος, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα καλείται να βρει τις λύσεις για να επαναφέρει την ομάδα του στην κυπριακή πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ επιβάλλεται να κερδίσει για να επιστρέψει στην πρώτη θέση και το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί όσο το δυνατό φρέσκια με τις αλλαγές που θα κάνει η τεχνική ηγεσία και να παρουσιαστεί κατάλληλα έτοιμη για να μην φύγει από την Λεμεσό με απώλειες βαθμών.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Μπραν με 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κύπρο να μειώσει την απόσταση από τη 14η θέση στην οποία βρίσκεται η Νορβηγία!

BEST OF THEMASPORTS