Στην άκρη η Ευρώπη για να μην την... ξαναπάθει!

Στην άκρη η Ευρώπη για να μην την... ξαναπάθει!

Μετά από ευρωπαϊκό αγώνα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα την Καθαρά Δευτέρα στην Λεμεσό με στόχο να ξαναανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς τους Γκιούρτσο,Άλτμαν και Γκρόμοφ και τον Άνχελ Γκαρσία να είναι αμφίβολος, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα καλείται να βρει τις λύσεις για να επαναφέρει την ομάδα του στην κυπριακή πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ επιβάλλεται να κερδίσει για να επιστρέψει στην πρώτη θέση και το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί όσο το δυνατό φρέσκια με τις αλλαγές που θα κάνει η τεχνική ηγεσία και να παρουσιαστεί κατάλληλα έτοιμη για να μην φύγει από την Λεμεσό με απώλειες βαθμών.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για την ΑΕΚ κόντρα στη Βαγιεκάνο, ψάχνει ένα... θαύμα στη ρεβάνς

Όλα στραβά και ανάποδα για την ΑΕΚ κόντρα στη Βαγιεκάνο, ψάχνει ένα... θαύμα στη ρεβάνς

Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη και την αναποτελεσματικότητα της, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πρόκριση στους «4»!