Αίτημα στην ΚΟΠ από την Ανόρθωση για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Αίτημα στην ΚΟΠ από την Ανόρθωση για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Ανόρθωση υπέβαλε αίτημα στην ΚΟΠ για να μειωθεί στα 10 ευρώ το εισιτήριο στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (02/03) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η προπωληση θα ξεκινησει μετα το ματς αποψε

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (2/3, 20:00) στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Η προπώληση ξεκινά στις 19:00 του Σαββάτου (25/2) διαδικτυακά (www.anotickets.com ) και από την Τρίτη στις μπουτίκ της ομάδας σε Λάρνακα και Λεμεσό. Είσοδοι και ταμεία θα ανοίξουν στις 18:30. Στο σύστημα επιβράβευσης «Blue&White» θα πιστώνεται ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου και διαρκείας 25 βαθμούς.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ., υπήρξε μείωση της τιμή εισιτηρίου σε €10 γενική είσοδος και €1 παιδικό εισιτήριο.

Ωράριο μπουτίκ

«Α. Παπαδόπουλος»

Τρίτη: 11:30-13:00, 14:30, 18:30

Τετάρτη: 09:00-14:00

Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-13:00, 16:00-20:00

«Θεμιστόκλειο»

Τρίτη-Τετάρτη 17:00-20:00

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι πουθενάδες που έφτασαν στους 16

Οι πουθενάδες που έφτασαν στους 16

Στις 26 Αυγούστου του 2015, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα, η Μπραζίλια -της πρωτεύουσας Μπραζίλια- που τότε ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και που μέσα από μια «μαγική» διαδικασία εκπροσώπησε τη χώρα στη διοργάνωση, αντιμετώπισε στον επαναληπτικό την Γκοϊάς -που αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική της Βραζιλίας!