Ταξίδεψαν από Κύπρο για να δουν από κοντά αγωνιζόμενο τον Χάρη Κυριάκου - Τι ΔΗΛΩΣΕ πριν το ματς

Ταξίδεψαν από Κύπρο για να δουν από κοντά αγωνιζόμενο τον Χάρη Κυριάκου - Τι ΔΗΛΩΣΕ πριν το ματς

Δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με την ATK Mohun Bagan FC, έκανε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ιστ Μπενγκάλ, Χάρης Κυριάκου, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ότι θα αγωνιστεί βασικός μπροστά τον πατέρα του και τον φίλο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα ντέρμπι έχουν να κάνουν με την αποφασιστικότητα. Έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε ομάδες με υψηλότερη βαθμολογία. Το έχουμε αποδείξει αυτό κερδίζοντας τους νικητές της ασπίδας, Απλά πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω το ντέρμπι μπροστά στον φίλο και τον πατέρα μου».

 

Η ενδεκάδα της ομάδας του για το σημερινό παιχνίδι:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρή καταγγελία: Κινδύνεψε ασθενής μετά από πλασμαφαίρεση σε μη εγκεκριμένο κέντρο στην Κύπρο

Σοβαρή καταγγελία: Κινδύνεψε ασθενής μετά από πλασμαφαίρεση σε μη εγκεκριμένο κέντρο στην Κύπρο

Μια σοβαρή καταγγελία για πλασμαφαίρεση σε μη εγκεκριμένο κέντρο στην Κύπρο, φέρνει στο φως ο «Πολίτης». Στο δημοσίευμα γίνονται αναφορές για θεραπείες που γίνονται και στην Κύπρο από μη αδειούχα κέντρα, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία αλλά εγείρει και σοβαρά ερωτήματα.