Τροχαίο για τον Ελ Κααμπί στην παραλιακή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Ένα απρόσμενο γεγονός με πρωταγωνιστή τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στους δρόμους της παραλιακής.


Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 γράφτηκε η πιο «χρυσή» σελίδα του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ στη σύγχρονη ιστορία του. Μετά από 34 χρόνια οι «γαλαζοκίτρινοι» προκρίθηκαν στους Τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών και θα ανταμώσει με την Ομόνοια (2-0 στις νίκες οι «πράσινοι»). Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις 4 νίκες και ο πρώτος Τελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε το πρώτο σετ 25-19 σε 23’ και προηγήθηκε 1-0 σετ. Στο δεύτερο σετ οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν 21-12 και επικράτησαν 25- 16 σε 24’ και αύξησε το σκορ σε 2-0 σετ. Ο Kuutio Homes Παφιακός που είχε στη σύνθεσή του τον Άνθιμο Οικονομίδη μετά από ένα σχεδόν χρόνο επικράτησε 22-25 σε 26’ και μείωσε σε 2-1 σετ και μπήκε ξανά στον αγώνα.
Με το 2-1 υπέρ του ο ΑΠΟΕΛ έλεγξε το τρίτο σετ και επικράτησε με 25-20 σε 29’ και πήρε το παιχνίδι με 3-1 και πήρε την ιστορική πρόκριση στους Τελικούς.
ΑΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Ευσταθίου, Madei, Vanags, Χρυσοστόμου, Uuscari, Αποστόλου – Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Βερεϊς.
Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (R.VASILIEV): Kollo, Παναγιωτίδης, Αντωνιάδης, Σκορδής, Προδρόμου, Οικονομίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Ποχάνης, Χρυσοστόμου, Eerma.
Αλλαγές: Χρίστος Μαϊφόσιης – Δημήτρης Κουκούνης.
Κ.Ο.ΠΕ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις