Themasports

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (19:00, 25/02) στο ΓΣΠ σε τυπικά εντός έδρας παιχνίδι, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προέρχεται από νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-1, σε ένα παιχνίδι που μετά δυσκολίας κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η εικόνα της Ομόνοιας στο γήπεδο δεν άρεσε, ωστόσο με τους τρεις βαθμούς κατάφερε να ανεβεί στην 5η θέση και στους 38 βαθμούς.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» οφείλουν να αφήσουν πίσω ό,τι τους κρατά μακριά από την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στην πρώτη εξάδα. Μπορεί ο Αυγουστή να παρακολουθεί τον αγώνα από τις κερκίδες του ΓΣΠ, ωστόσο θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μιγκέλ Μπεντόγια.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 53 βαθμούς, ενώ προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στη Δόξα με 1-1. Με την ισοπαλία έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και στο +1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ κάτι που στοίχισε στην ομάδα.

Επομένως, στον αγώνα με την Ομόνοια οι «γαλαζοκίτρινοι» του Μιλόγεβιτς επιβάλλεται να κυνηγήσοτν τη νίκη για να πάρουν ξανά το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα και να περιμένουν... από ψηλά το ματς της ΑΕΚ στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα την Καθαρά Δευτέρα.

Και για τις δύο το ματς είναι... must win σε ένα κομβικό σημείο στη σεζόν, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η ένταση που προκλήθηκε λόγω των διαμαρτυριών για τη διαιτησία προϊδεάζει για ένα ντέρμπι για γερά νεύρα.

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής:  Hansen Morten Krogh
Α' Βοηθός Διαιτητής: Dahl Jesper
Β' Βοηθός Διαιτητής: Bramsen Steffen Beck
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Kristoffersen Mads-Kristoffer
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ-ThemaSports
29/04 @ 18:52

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ ο Οθέλλος, επικράτησε με 3-1 στο «Αμμόχωστος» για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και πήρε μία νίκη γοήτρου που τον ανεβάζει στους 30 πόντους και στο -1 από την 6η του Β' γκρουπ Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ