MENU

Themasports.com

Πετεβίνος: «Αν οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ είναι ανήθικοι τότε πως χαρακτηρίζουμε μια ομάδα που στο φύλλο αγώνος του μεταξύ μας αγώνα γράφει όλα αυτά;»

Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM...

Για τη διαιτησία: «Υπήρχε μια καθολική αντίδραση από τις ομάδες. Εστίασαν στο θέμα της διαιτησίας και στο κατά πόσο υπάρχει ανάπτυξη με τον Μάζιτς. Και το πως αναλύονται οι φάσεις από αυτή την επιτροπή. Υποτίθεται βοηθά τον κόσμο να αντιλαμβάνεται τις αποφάσεις. Δυστυχώς γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Ο κόσμος συγχύζεται και δημιουργούνται περισσότερες απορίες. Η αντίδραση μας δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφορά την παρουσία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου εδώ και τρία χρόνια. Η διαιτησία με Δόξα καθόρισε το αποτέλεσμα. Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Στη φάση του 37ου λεπτού δεν ξέρουμε αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή. Δεν εφαρμόστηκε η μέθοδος του τριγωνισμού για να δούμε αν πέρασε η μπάλα. Οι κάμερες βρίσκονται στα 105 μέτρα από το σημείο. Στο οφσάιντ βρίσκουν τρόπο να μας πουν αν είναι ή όχι αλλά στο χέρι δεν ξεκαθαρίζει; Γιατί όλες οι περιπτώσεις οφσάιντ ξεκαθαρίζουν αλλά αυτές οι φάσεις του ΑΠΟΕΛ δεν ξεκαθαρίζουν; Αυτό το δεν ξεκαθαρίζει είναι η πιο εύκολη λύση. Εγώ έχω δει κι άλλα λάθη. Η φάση που ζητά κόκκινη η Ανόρθωση. Ο Μάζιτς μετέτρεψε τους διαιτητές σε άτομα που νομίζουν ότι δεν κάνουν λάθη ή αν κάνουν δεν θα έχουν επιπτώσεις».

Για το αν το ΑΠΟΕΛ ζητά άμεση απομάκρυνση του Μάζιτς: «Αν είναι δυνατό ναι. Δεν γνωρίζω οποιαδήποτε εξέλιξη που να έχει συμβεί σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι η ομοσπονδία κρίνει αντικειμενικά. Ως ΑΠΟΕΛ έχουμε μιλήσει στον αναπληρωτή πρόεδρο να μεταφέρει όλα όσα έχουμε πει. Μιλήσαμε και με άλλες ομάδες. Η πλειονότητα φωνάζει. Βλέπετε ποιες ομάδες φωνάζουν και ποιες όχι. Ο κ. Μάζιτς είναι ο μόνος ξένος αρχιδιαιτητής που έμεινε τρία χρόνια. Πρέπει να κρίνεται για το έργο του. Έχουμε ομάδες που δεν έχουν δει διαιτητή μέχρι την αφυπηρέτηση τους. Ο Γιώργος Νικολάου δεν ορίζεται στον Απόλλωνα. Ας μην κρυβόμαστε. Βλέπουμε διαιτητές να έχουμε δέκα παιχνίδια με κάποιες ομάδες και άλλους δύο παιχνίδια με τις ίδιες ομάδες. Δεν υπάρχει ισομέρεια Όταν ο Μάζιτς αποφάσισε να απομακρύνει τους παλιούς διαιτητές, επέλεξε μια ομάδα νέων διαιτητών και τους έχρισε και διεθνείς. Όταν δεν έχουν εμπειρία και τους κάνεις διεθνείς προκαλεί εντύπωση. Ο επικεφαλής έχει τον έλεγχο όλων».

«Θα αναφερθώ στις δηλώσεις της επίσημης Ομόνοιας στην εκπομπή της Cytavision Goal n Roll. Αναφερόταν στην συμπεριφορά των παραγόντων του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τη Δόξα. Βλέπουμε την επίσημη Ομόνοια να κατηγορεί του παράγοντες του ΑΠΟΕΛ για ανήθικη συμπεριφορά και να κάνει τον υπερασπιστή του δικαίου. Τρεις μέρες προηγουμένως αγωνιστήκαμε Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο. Μια ομάδα που κουνάει το δάκτυλο δεν θα μπορούσε στο φύλλο αγώνος να γράφει ότι οπαδός της έριξε αναπτήρα στον τέταρτο διαιτητή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο εν λόγω οπαδός συνελήφθη από την αστυνομία. Ο τέταρτος διαιτητής έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν. Εξ’ όσων γνωρίζουμε ο τραυματισμός διαιτητή μπορεί να φέρει ακόμα και αφαίρεση βαθμών. Αναμένουμε. Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος. "Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου παράγοντας της Ομόνοιας πλησίασε τον πρώτο βοηθό και του είπε με απειλητικό ύφος “κάνατε τα αίσχιστα, καταστρέψατε το παιχνίδι”. Αν οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ είναι ανήθικοι τότε πως χαρακτηρίζουμε μια ομάδα που στο φύλλο αγώνος του μεταξύ μας αγώνα γράφει όλα αυτά;»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Μοναδικός στόχος οι τρεις βαθμοί. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Η Ομόνοια αγωνιστικά στο κύπελλο έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Δεν αναμένουμε εύκολη αποστολή. Αν δεν είμαστε στο 200% προσηλωμένοι δεν θα κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός οι Φεράρι, Θεοδώρου και Σούσιτς. Πιθανόν και ο Κβιλιτάια. Επιστρέφουν οι Καρώ και Ντονγκαλά. Θα δούμε σήμερα την απόφαση του προπονητή για τον Δώνη».

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X