Ο Έρικ τεν Χαγκ αποθέωσε τους παίκτες του, μετά την πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εκθειάζοντας τόσο τον Άντονι, όσο και τον Φρεντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, χάρη σε ανατροπή στο Old Trafford. Ο Χενκ τεν Χαγκ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την εικόνα της ομάδας του, με την χαρά του να μην κρύβεται με το πέρας του αγώνα.
Μιλώντας για την παρουσία του Άντονι τόνισε πως «ο Άντονι είναι γενναίος, δεν φοβάται. Έτρεξε πίσω, έκανε ντρίμπλες και φυσικά έβαλε το γκολ. Είναι γενναίος και ήξερα πως θα τα κατάφερνε. Δεν είχα καμία αμφιβολία γι αυτόν».
Παράλληλα, έβγαλε το καπέλο και στον Φρεντ για την παρουσία του. «Ο ρόλος του ήταν να σταματήσει τον Φρένκι ντε Γιονγκ. Ήταν σαν... κουνούπι πάνω του. Ήταν παντού. Το κατάφερε».
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 22:37
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
13/09 @ 22:36
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
13/09 @ 22:35
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
13/09 @ 19:25
Παρόλο που έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ χάρη σε γκολ και ασίστ του Κιλιάν Εμπαπέ.
13/09 @ 19:08
Συναρπαστική αγωνιστική στη Bundesliga με ανατροπές, γκολ και ένταση: η Ντόρτμουντ πάτησε κορυφή, η Φράιμπουργκ έκανε... σεφτέ με τη Στουτγκάρδη και Βόλφσμπουργκ-Κολωνία έγραψαν… έπος με 3-3!
13/09 @ 16:33
Με σόου Μαντουέκε και γκολάρες από Θουμπιμέντι και Γκιόκερες, η Άρσεναλ κυριάρχησε εύκολα 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντεμπούτο του Ποστέκογλου.
BEST OF THEMASPORTS