«Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, είναι σαν να είμαστε στην ΑΕΚ Αρένα»

«Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, είναι σαν να είμαστε στην ΑΕΚ Αρένα»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΑΕΚ Κυριάκου Δημητρίου πριν το ματς με την Ντνίπρο.

«Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές από την ημέρα που ήρθαμε στο Κόσιτσε. Είναι σαν να είμαστε στην ΑΕΚ Αρένα. Οι φιλάθλοι μας είναι εδώ και μέρες εδώ. Μας έχει κερδίσει η στήριξη του κόσμου. Είμαστε μια άξια εκπρόσωπος του κυπριακού ποδοσφαίρου. Εύχομαι ο κόσμος να φύγει με το χαμόγελο στα χείλη και όσοι το δουν να το απολαύσουν και να δουν την ΑΕΚ να γράφει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Το θέμα είναι τι πιστεύουν στα αποδυτήρια και στα αποδυτήτια το πιστεύουν. Όταν πήγαμε στη Δανία είχα πει χαριτολογώντας ότι θέλω να μας δω με μακρυμάνικα και τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο ματς όμως η ομάδα μας έχει κάνει να το πιστεύουμε και θέλουμε να είμαστε συνεπείς με την ιστορία. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και πρέπει να κάνουμε μυαλομένο ποδόσφαιρο για να πετύχουμε. Η Ντνίπρο έχει βελτιωθεί όμως εμείς θέλουμε να φύγουμε με το χαμόγελο από το Κόσιτσε.

Όλα θα κριθούν στο χορτάρι. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη όπως και στην Αρένα όταν φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι. Είμαστε η μοναδική ομάδα από Κύπρο και Ελλάδα που είναι στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βραχίμης: «Aνομοιομορφία αποφάσεων με την Ανόρθωση»

Βραχίμης: «Aνομοιομορφία αποφάσεων με την Ανόρθωση»

Στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαρίνα Αργυρού στον SuperSport 104 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας Άγγελος Βραχίμης, για τα θέματα που αφορούν την ομάδα.