Αποφεύχθηκε το… αιώνιο ντέρμπι στην κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών!

Αποφεύχθηκε το… αιώνιο ντέρμπι στην κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Μίλωνας-Ολυμπιακός είναι τα δύο ζευγάρια στο Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, όπως προέκυψε μετά τη σημερινή (23/02) κλήρωση.

Δεν έβγαλε ντέρμπι... αιωνίων η κληρωτίδα στη σημερινή (23/02) κλήρωση η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΟΠΕ και αφορούσε στο Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ενώ ο Μίλωνας θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Διοργάνωση η οποία, όπως επίσης έγινε σήμερα γνωστό, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΥΤΥΧΙΑ του Ρικάρντο Σα Πίντο που θα ζήλευε κάθε προπονητής...

Η ΕΥΤΥΧΙΑ του Ρικάρντο Σα Πίντο που θα ζήλευε κάθε προπονητής...

Αντέδρασε άμεσα η Πάφος μετά την... γκέλα με Ολυμπιακό και πέρασε με διπλό από την «Αρένα», μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.