ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακός σε κυνήγι της χρυσής νίκης – Στα πλέϊ- άουτς Ε.Ν.Π. – Ολυμπιάς Φρ. (3-0 νίκες) – Κρίνεται η 5η θέση στη Δερύνεια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «τελικός» των ημιτελικών μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακού συναρπάζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο των πλέϊ-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και θα αρχίσει στις 20:00.

Οι δυο ομάδες μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών είναι ισόπαλες 2-2 νίκες μετά τη διπλή απάντηση της ομάδας της Πάφου στο 2-0 της κανονικής διάρκειας των πρωτευουσιάνων.

«Γαλαζοκίτρινοι» και «γαλάζιοι» θα τα δώσουν όλα με στόχο την πρόκριση στους Τελικούς που αναμένει η Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει αυτή τη φορά να το εκμεταλλευτεί.  Ο Κuutio Homes Παφιακός πάει με άριστη ψυχολογία ξανά στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και θέλει να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο Γιόβαν Μέλκα θα στηριχθεί στους: Μadei, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Αποστόλου, Vanags και Uuscari με λίμπερο τον Παντελή.

Ο Rainer Vasiliev θα παρατάξει τους: Eeerma, Santos, Kollo, Παναγιωτίδης, Προδρόμου και Σκορδής με λίμπερο τον Παπαχριστοδούλου.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Στο Παραλίμνι η Ε.Ν.Π. φιλοξενεί στις 20:00 την Ολυμπιάς Φρ. στο δεύτερο τελικό παραμονής. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Οι «βυσσινί» μετά τη νίκη τους τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Φρέναρος θέλουν άλλη μια για να «κλειδώσουν» την παραμονή.

Η Ολυμπιάς πάει στο Παραλίμνι γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα είναι εναντίον της αλλά οι νεαροί παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου έχουν κίνητρο την καλή εμφάνιση και ό,τι προκύψει.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σε μονό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Δερύνεια στις 20:00  την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 οι χαμένες των προημιτελικών Αναγέννηση και Ανόρθωσις θα διεκδικήσουν την 5η θέση. Ένας αγώνας καθαρά γοήτρου, συμπερασμάτων και χρησιμοποίησης των πολλών ταλέντων που διαθέτουν οι δυο ομάδες.

Ωστόσο, οι «πράσινοι», αλλά και οι «κυσνόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους ψυχολογίας ενόψει και των αγώνων του Κυπέλλου εντός Μαρτίου. Στους προημιτελικούς η Ανόρθωσις θα αντιμετωπίσει την Ε.Ν.Π. και η Αναγέννηση τον Κuutio Homes Παφιακό σε διπλούς αγώνες.

 

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ