Καταστρώνει πλάνο νίκης για Καραϊσκάκη

Καταστρώνει πλάνο νίκης για Καραϊσκάκη

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τον στόχο να είναι ένας: Η νέα νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η τέταρτη διαδοχική και η πρώτη σε ντέρμπι στον δεύτερο γύρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χθες δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στην τακτική, θέλει να παρατάξει στο Καραϊσκάκη μια ομάδα που θα παλέψει για την κατάκτηση των τριών βαθμών, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το… επόμενο για τους «πράσινους».

Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Κλεϊνχέισλερ, δεν υπάρχουν. Ο Ούγγρος χθες έκανε ατομικό και την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Όλα δείχνουν ότι αλλαγές στην ενδεκάδα δε θα γίνουν. Οι «πράσινοι», αν δεν αλλάξει κάτι, θα πάνε με το ίδιο σχήμα στο ντέρμπι.

Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουν ξανά πολύ στην τακτική, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, με σκοπό να παραταχθούν απολύτως διαβασμένοι και πανέτοιμοι στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον στόχο τους.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τάσος Τσατάλης, απαντούν σε Ολυμπιακό και Καραπαπά για τις τοποθετήσεις τους περί διαιτησίας.

BEST OF THEMASPORTS