ThemasportsΑσυγκράτητη ήταν στο πρώτο τέταρτο του χθεσινού αγώνα με την Πάφο, η Ανόρθωση η οποία μόλις σε 15 λεπτά βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από την ημέρα της πρόσληψης του Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο της Αμμοχωστιανής ομάδας, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να κάνουν μεγάλα βήματα προόδου, ενώ το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.
Όσοι θεωρούσαν την Ανόρθωση ως τον αδύναμο κρίκο, πλέον έχουν αλλάξει γνώμη.
Η Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή, μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ομόνοια (4-1), Νέα Σαλαμίνα (0-1) και Πάφο FC (2-1), ενώ αναδεικνύεται σε έναν επικίνδυνο και υπολογίσιμο αντίπαλο. Σίγουρα, εάν οι "κυανόλευκοι" κατάφερναν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα με τη Δόξα (0-0), τώρα θα είχε πολλές ελπίδες για την εξάδα.
Οι εναπομείναντες δύο αγωνιστικές θέλουν την Ανόρθωση να βρίσκεται αντιμέτωπη με τη φορμαρισμένη ΑΕΛ καθώς και τον Άρη σε εκτός έδρας αγώνα, σε δύο αγώνες που θα κρινουν πολλά στη βαθμολογία.
Επομένως, ο Βέσκο και οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τα πάντα για να τερματήσουν σε όσο ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και για να δώσουν στον κόσμο τους ξανά την υπερηφάνεια του να είσαι μαχητής.
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 09:42
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Aνόρθωσης, Στέλλα Μάρκου μίλησε στον Super Sport FM.
02/07 @ 15:24
Μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ρωτήθηκε και για την κρίσιμη Γενική Συνέλευσης της 11ης Ιουλίου, απευθύνοντας ουσιαστικά έκκληση προς όλους τους επιφανείς Ανορθωσιάτες.
02/07 @ 12:53
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αμμοχώστου με το εμπάργκο, τονίζοντας πως η διοίκηση Πραστίτη παρέλαβε «καμένη γη», για τη Γενική Συνέλευση, αλλά και την προετοιμασία.
01/07 @ 10:31
Η Ατλέτικο Λανούς... πρόλαβε την Ανόρθωση και ανακοίνωσε επίσημα το deal με την ομάδα της Αμμοχώστου για τον δανεισμό του 21χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Agustín «Pity» Rodríguez.
30/06 @ 23:53
Ο Τσάρλι Μουσόντα, ένα από τα μεγάλα αστέρια της Τσέλσι βάζει τίτλους τέλους στην καριέρα του σε ηλικία 28 ετών!
30/06 @ 19:33
Η Ανόρθωση ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της πρώτης επίσημης προπόνησης.
BEST OF THEMASPORTS