ΜΠΕΝΤΟΓΙΑ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, όχι την εμφάνιση»

ΜΠΕΝΤΟΓΙΑ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, όχι την εμφάνιση»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε ο βοηθός προπονητή της Ομόνοιας, Μιγκέλ Μπεντόγια.

«Το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί. Δεν ήμασταν καλοί ωστόσο πήραμε αυτοπεποίθηση με την νίκη. Την περασμένη βδομάδα παίξαμε καλά και δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, σήμερα δεν παίξαμε καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που παρά το κρύο βρέθηκε εδώ».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Με την νίκη αυτή βρεθήκαμε στην 5η θέση. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

«Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η νίκη, ανεξαιρέτως ποιος βρισκόταν εκεί. Είτε βρισκόμουν εγώ είτε ο προπονητής, το πιο σημαντικό ήταν να έρθει η νίκη. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε ολόκληρη την εβδομάδα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Παρέλυσε» όλος ο Πειραιάς για το 4ο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού: Κορναρίσματα, σημαίες και ατελείωτο πάρτι στους δρόμους! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Παρέλυσε» όλος ο Πειραιάς για το 4ο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού: Κορναρίσματα, σημαίες και ατελείωτο πάρτι στους δρόμους! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πειραιάς βγήκε στους δρόμους μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, με αυτοκίνητα, μηχανάκια και χιλιάδες φίλους των «ερυθρόλευκων» να δημιουργούν χαοτικές αλλά μαγικές εικόνες.

BEST OF THEMASPORTS