Πήρε μπρος κι αυτός...

Πήρε μπρος κι αυτός...

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης σημείωσε ο Γκερέρο.

 O 32χρονος (12/07/990) Ισπανός Miguel Ángel Guerrero Martín όπως είναι το πλήρες όνομά του σκόραρε μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα είχε να σκοράρει από τις 12 Μαρτίου 2022 στο 1-1 της Ίμπιθα με την Λεγκάνες.

Ο Γκερέρο μετρά και δύο ασίστ, στο 1-1 (σκόρερ ο Μραζ) απέναντι στην Ομόνοια (4-1 τελικό), και στο 1-0 (σκόρερ ο Μραζ) κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έντονες αντιδράσεις για τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Η δήλωση που προκάλεσε σάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις για τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Η δήλωση που προκάλεσε σάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν μπορεί να έχεις οικονομία με εκατομμύρια επιδόματα και τεράστια επίπεδα μετανάστευσης» δήλωσε σε συνέντευξή του ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ - «Προσβλητικές και λανθασμένες» δηλώσεις, απάντησε ο Στάρμερ - Αντιδράσεις και από φίλους της Γιουνάιτεντ.