Πόλυς Χαραλάμπους

Όταν κατευθυνόμασταν σε μια από τις εισόδους (με κάγκελα) του γηπέδου «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι, ήταν «φυρμένοι» στα γέλια, οι επιτηρητές που είχαν την ευθύνη για έλεγχο των αυτοκινήτων…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μας μετέφεραν μια πραγματική… ιστορία, που έλαβε χώρα, μερικά λεπτά νωρίτερα σε εκείνο το σημείο. Κάποιος Ελλαδίτης πήγε εκεί στην είσοδο και τους ρώτησε αν τον… οδήγησε σωστά το GPS, αφού σκοπός του ήταν να πάει για ψώνια στην Υπεραγορά «Άλφα Μέγα» Κολοσσίου! 

Του εξήγησαν ότι δεν πρόκειται για Υπεραγορά, αλλά για το καινούργιο γήπεδο που αποτελεί τη νέα έδρα τριών ομάδων της Λεμεσού.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει Υπεραγορά «Άλφα Μέγα» στην περιοχή Κολοσσίου, αλλά βρίσκεται στην νότια πλευρά του Υπεραστικού δρόμου Λεμεσού – Πάφου.

Η αλήθεια είναι πως από τότε που έκλεισε το deal επιχορήγησης του νέου γηπέδου, από την γνωστή αλυσίδα Υπεραγορών, αρκετοί συμπολίτες μας, είχαν προβλέψει πως κάποιοι αντί να πάνε να δουν μπαλίτσα, να πάνε για ψώνια στο χώρο δίπλα από την κτηνοτροφική ζώνη Κολοσσίου.   

*H δική μας χθεσινή αποστολή στο "Άλφαμέγα" ήταν για κάλυψη του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 17:35

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!-ThemaSports
24/04 @ 13:25

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!

Όπως γράψαμε χθες, ο Πλουτής Αβραάμ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Επιστρέφει ο άνθρωπος, τον οποίο διαδέχθηκε το καλοκαίρι του 2011, ο Νικόλας Λεβέντης.

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού! -ThemaSports
24/04 @ 10:00

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού!

Ο Πάμπος Συμεού, επιστρέφει σε μερικές μέρες στο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ. Είναι θέμα χρόνου η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης…

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ… -ThemaSports
23/04 @ 13:04

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ…

Πριν τρεις μήνες είχε γνωστοποιήσει ο Πλουτής Αβραάμ, στην ηγεσία της διοίκησης Xριστοδουλίδη, την απόφαση του για παραίτηση από το πόστο του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας, με τη λήξη της σεζόν.

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης-ThemaSports
23/04 @ 12:28

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα αναλύσει το πλάνο και το όραμα του, στην μεθαυριανή εκλογική συνέλευση ενώπιον των μελών. Χθες καταρτίστηκε σε σώμα το νέο 18μελές ΔΣ. Θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς, για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
22/04 @ 20:40

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα....

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ