Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17.2.23 και ώρα 22:30 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων ότι άγνωστος άντρας επισκέφτηκε το πρακτορείο του, παίζοντας στοίχημα ύψους 3.000 ευρώ και ότι αφού καταγράφηκε το στοίχημα στη μηχανή, τότε προσποιήθηκε ότι ξέχασε τα λεφτά του και ότι θα πήγαινε να τα φέρει χωρίς να το πράξει.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στο πρακτορείο στοιχημάτων, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο 31χρονος ως το πρόσωπο έπαιξε στοίχημα χωρίς να καταβάλει το ποσό πληρωμής.

Ο 31χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΕΣΙ: Οι ομάδες που αγόρασε, οι επιχειρήσεις και το σχέδιο για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο

ΜΕΣΙ: Οι ομάδες που αγόρασε, οι επιχειρήσεις και το σχέδιο για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Αργεντινής, όμως το τέλος της μυθικής διαδρομής του με την Αλμπισελέστε δεν σημαίνει και αποχώρηση από το ποδόσφαιρο. Η αγορά συλλόγων στην Ισπανία, η συνεργασία με τον Λουίς Σουάρες, η Ίντερ Μαϊάμι και μία επιχειρηματική αυτοκρατορία που εκτείνεται από ξενοδοχεία μέχρι ακίνητα αποκαλύπτουν το πλάνο του Αργεντινού για την επόμενη ημέρα.

BEST OF THEMASPORTS