Δηλώσεις παραχώρησε πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ στην κάμερα της Cytavision, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, σε όποια βαθμολογική θέση και να είμαστε είναι υποχρέωση μας να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εφόσον βαθμολογικά μπορούμε να διεκδικήσουμε εξάδα, θα δώσουμε ότι μπορούμε στο γήπεδο. Ελπίζουμε στην νίκη. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που θα μπουν στο παιχνίδι, θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Θέλουμε να δώσουμε τη νίκη σε όσους ήρθαν να μας δουν αλλά και σ αυτούς που μας βλέπουν από την τηλεόραση».
«Πρέπει να κυνηγήσουμε σήμερα τη νίκη. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, στις δυνατότητές μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, είμαι αισιόδοξος πως θα κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι.
Για Μεντόζα και Τσιμπόλα: Στη διάρκεια της βδομάδας θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα. Ίσως πριν τον επαναληπτικό με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».
Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Πάφου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 15:44
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για την πορεία αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς
16/09 @ 08:16
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
15/09 @ 07:59
Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ενενηνταφεύγα (97’) με σουτ του Νατέλ η ΑΕΛ, μετριάζοντας την απογοήτευση του κόσμου για την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό.
14/09 @ 22:08
Ένα γκολ του Νατέλ στο 90+7' γλύτωσε την ΑΕΛ από την ήττα στην έδρα της και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 κόντρα στον Εθνικό.
14/09 @ 21:26
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική.
14/09 @ 21:03
Δραματικό ματς στη Λεμεσό με τον Εθνικό να προηγείται με 0-2 στο 54' όμως η ΑΕΛ με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα έσωσε τον ένα βαθμό!
BEST OF THEMASPORTS