MENU

Themasports.com

Δίκαιη μοιρασιά στη Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ έμειναν δίκαια στην ισοπαλία (1-1) σε παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

SUPER LEAGUE 1, 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης

 

Τον χειρότερο εαυτό τους παρουσίασαν στην Τρίπολη Αστέρας και ΠΑΣ, αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 1-1.

Ο Αστέρας έκανε ιδανικό ξεκίνημα καθώς στην πρώτη του φάση (από φάουλ που κέρδισε ο Σίτο από τον Σόρια) βρήκε το γκολ μόλις στο 2' με εξαιρετική εκτέλεση του Αντριάν Ριέρα. Αυτή, όμως, ήταν η μοναδική τελική του προσπάθεια σε όλο το πρώτο μέρος! Ο ΠΑΣ αν και έχασε από νωρίς με τραυματισμό τον Παντελάκη, ισορρόπησε, ανέβασε τις γραμμές του και χωρίς να κάνει την πολύ μεγάλη φάση έφτασε στην ισοφάριση στο 37'. Ο Καρμόνα έπεσε άγαρμπα στον Τζίμα και ο Ροντρίγκο Εραμούσπε συνέχισε να μην αστοχεί σε πέναλτι (ποτέ στην καριέρα του) κάνοντας το 1-1. Πέναλτι που έπρεπε να εκτελεστεί ξανά, καθώς είχε μπει παίκτης του ΠΑΣ στην περιοχή πριν από το σουτ του Αργεντινού.

Πολύ κακό το ματς στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές του Μάντζιου για τον Αστέρα και τη διάθεση του ΠΑΣ να συνεχίσει επιθετικά. Ελάχιστες φάσεις, καμία πραγματική ευκαιρία, ενώ μια σέντρα σουτ του Κρεσπί που πέρασε άουτ στο 70' ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον. Ο Αστέρας προς το τέλος έγινε πιο επιθετικός, στο 77' πάλι ο Κρεσπί από πλάγια σούταρε προς την εστία δίχως να τα καταφέρει. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα στο 81', όταν ο Σίτο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στο 90' ο Τιλίκα πέρασε ωραία στον Ζουγλή, όμως ο νεαρός εξτρέμ νικήθηκε από τον Τσιντώτα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Τασουλής, Ιγκλεσιας (46' Αλάγκμπε), Σανταφέ (46' Μουνάφο), Ριέρα (70' Τιλίκα), Σίτο (85' Ζουγλής), Κρεσπί, Μπαράλες (70' Κωστέας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (64' Νίνης), Τζίμας, Μορέιρα (89' Φοφανά), Μπάλαν

aek365.org

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

29

42

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

29

40

ΑΕΛ

29

39

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

29

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29

22

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

29

14

TAGS

X