Ανέβασε στροφές ο Σέρχιο Αραούχο και φορτσάρει για να προλάβει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Ευχάριστα νέα με Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός άσος ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Παρασκευής, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ το Σάββατο θα δοκιμάσει να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση. Εφόσον τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση (19/2, 20:30) με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.


Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος επιθετικός είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης τη Τετάρτης. Ατομικό έκαναν Μοχαμάντι και Φερνάντες, όπως και ο Μαχαίρας, ο οποίος έχει μία κάκωση στο γόνατο.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα-ThemaSports
01/05 @ 15:30

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

Για το θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ μιλάει ο Ματίας Αλμέιδα στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του, υπογραμμίζοντας ότι τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται ότι θα πεθάνει.

 Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου-ThemaSports
01/05 @ 13:37

Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου που μιλά ανοιχτά για τα πάντα. Γιατί άλλαξε τον Γιοβάνοβιτς, γιατί δε μιλά πλέον με τον Μαρινάκη, η επένδυση, η εξάντληση από τα στραπάτσα.

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς-ThemaSports
01/05 @ 12:05

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς

Η "σφραγισμένη" αίσθηση της αποτυχίας στον Παναθηναϊκό για τον Νο1 στόχο του πρωταθλήματος που χάθηκε, το οριακό σημείο μίας πολύ δύσκολης κατάστασης, η μεγαλύτερη "ζημιά" που έγινε επί Τερίμ και οι παίκτες που πρέπει πλέον να στρίψουν το... καράβι πριν πάει στα βράχια

ΑΕΚ: Η νηνεμία πριν το φινάλε και ο τίτλος που εξαρτάται ακόμα από εκείνη-ThemaSports
01/05 @ 10:46

ΑΕΚ: Η νηνεμία πριν το φινάλε και ο τίτλος που εξαρτάται ακόμα από εκείνη

Η ΑΕΚ θα δώσει επίσημο παιχνίδι μετά από 17 μέρες και πρέπει αυτή τη διακοπή να τη μεταχειριστεί υπέρ της σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που μπορεί να είναι από ντέρμπι τίτλου, μέχρι και ιδανικό για ισοπαλία. Όπως και να έχει τη σημαντικό για την Ένωση είναι που εξακολουθεί να έχει τη μοίρα στα πόδια της.

ΠΑΟΚ: Οι μεγάλες επιστροφές στη φετινή σεζόν που δείχνουν ότι έχει μέταλλο νικητή-ThemaSports
01/05 @ 09:43

ΠΑΟΚ: Οι μεγάλες επιστροφές στη φετινή σεζόν που δείχνουν ότι έχει μέταλλο νικητή

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποκτήσει χαρακτήρα και δείχνει ότι διαθέτει μέταλλο νικητή που μπορεί να την οδηγήσει στον τίτλο.

«Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς»-ThemaSports
30/04 @ 22:56

«Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Σερβικά δημοσιεύματα, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε ο 29χρονος στράικερ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ