Την Παρασκευή η προσφορά των Καταριανών για την αγορά της Γιουνάιτεντ!

Την Παρασκευή η προσφορά των Καταριανών για την αγορά της Γιουνάιτεντ!

Το fund από το Κατάρ που ενδιαφέρεται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή (16/02) την πρόταση του.

Εξελίξεις στο θέμα της πώλησης των μετοχών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, έχουν προσελκύσει όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον αρκετών ζάπλουτων ανθρώπων.

Ο Ράτκλιφ, εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στη Βρετανία, είναι μέσα στους υποψήφιους, ενώ υπήρξαν εκ νέου φήμες για τον Ίλον Μασκ. Το πιο ζεστό ενδιαφέρον, όμως, φαίνεται πως έχει δείξει fund από το Κατάρ, το οποίο στηρίζεται και από το Εμιράτο.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η έρευνα των ανθρώπων και έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν.

Μάλιστα, αναμένεται την Παρασκευή (16/02) να καταθέσουν και επίσημα την πρότασή τους για την αγορά του συλλόγου παρέα με τον φάκελο που έχουν ολοκληρώσει σχετικά με την έρευνα την οποία έκαναν.

Η προσφορά για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι μεγαλύτερη των 4 δισ. ευρώ, ίσως να αγγίζει και τα 5 ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση.

Βέβαια, ακόμα και αυτό να συμβεί θα πρέπει μετά το deal να περάσει από τη σχετική επιτροπή της Premier League, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τη μεταβίβαση των μετοχών της Νιούκαστλ στους Σαουδάραβες.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το ρεπορτάζ του ΟΜΟΝΟΙΑ TV από το Gala του Omonoia Foundation (BINTEO)

Το ρεπορτάζ του ΟΜΟΝΟΙΑ TV από το Gala του Omonoia Foundation (BINTEO)

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Pavilion Hall το Gala Dinner του ΟΜΟΝΟΙΑ Foundation, στο οποίο μάλιστα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 500.000 ευρώ που θα αξιοποιηθεί για τις δράσεις και ενέργειες του Ιδρύματος για το έτος 2026.