Πόλυς Χαραλάμπους

Το σημαντικότερο πράγμα που έχει πετύχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στους 4 μήνες που είναι τεχνικό αφεντικό στον Αρχάγγελο, είναι ότι έχει επαναφέρει το μέταλλο και τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τούτο βασικά φάνηκε στο χθεσινό αιώνιο ντέρμπι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κατάφεραν να φέρουν τούμπα το σε βάρος τους αποτέλεσμα, έχοντας πλέον την ετικέτα του φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του ΑΠΟΕΛ, είναι ότι σκοράρει συχνά στα στημένα. Αν και το ήξεραν αυτό στο αντίπαλο στρατόπεδο, δεν βρήκαν τον τρόπο να το σταματήσουν…

Είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές, σε ένα ημίχρονο μέσα. Το γκολ του Κωνσταντίνοφ στο 59’ δεν μέτρησε, επειδή ο Ιταλός διαιτητής (βλέποντας την φάση από την οθόνη του ΒΑΡ), έκρινε ότι ο Μακέντα όταν εκτελέστηκε το φάουλ, διεκδίκησε την μπάλα…

Ο Ιταλός επιθετικός, ήταν ελαφρώς εκτεθειμένος. Φάνηκε σε άλλο ένα ματς, από τότε που ήρθαν Μακέντα και Μπεν στην Λευκωσία, ότι μπήκαν άμεσα στο κλίμα και στο πετσί της ομάδας.

Κι αυτό το γεγονός μπορεί να προσμετρηθεί στα «επιτεύγματα» του Μιλόγεβιτς, ο οποίος επέλεξε να γίνουν δυο μετεγγραφές τον Γενάρη, μέχρι στιγμής, αποδεικνύονται και οι δυο πολύ χρήσιμες για την ομάδα.

Επιστρέφοντας στην δυναμική που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες, θεωρούμε ότι «εκφράστηκε» τούτη και κατά το διάστημα που η ομάδα έπαιξε με παίχτη λιγότερο. Ούτε που φάνηκε η απουσία του Καρό, από το 69’ που του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιταλός ρεφ.

Βλέποντας τον δυνατό χαρακτήρα που έχτισε ο ομάδα στην φετινή χρονιά, οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ακόμα και την κατάκτηση του νταμπλ. Φυσικά δεν σημαίνει αυτό, ότι η πρόκριση επί της Ομόνοιας είναι ήδη σφραγισμένη…

Δεν νομίζουμε, ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ή κάποιος άλλος που ζει και εργάζεται στον Αρχάγγελο, νιώθει κάτι τέτοιο. Ξέρουν άλλωστε ότι στον αιώνιο αντίπαλο, η μοναδική διέξοδος που έχουν για διεκδίκηση διάκρισης και ευρωπαικού εισιτηρίου είναι το κύπελλο.

Γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάμουν σωστή διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος στον επαναληπτικό της 1ης Μαρτίου, για να μην προσγειωθούν ανώμαλα. Θα είναι σημαντικό «όπλο» γι’ αυτούς, το ότι θα είναι τυπικά γηπεδούχοι, με τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ να είναι βαμμένες στα πορτοκαλί.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛίστες ενόψει Άρη: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»  -ThemaSports
19/04 @ 15:06

ΑΠΟΕΛίστες ενόψει Άρη: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη.

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ