Πόλυς Χαραλάμπους

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είδαν… άλλη Ομόνοια οι οπαδοί της. Ανάγκασε σε παθητικό ρόλο τους παίχτες του Μιλόγεβιτς, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ, πέραν απ’ αυτό του Καρίμ Ανσαριφάντ (ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην επανάληψη όμως, οι πράσινοι έδειξαν τις γνωστές φετινές τους παθογένειες. Τους έφερε τούμπα το ματς ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν τρία γκολ ουσιαστικά από στατικές φάσεις, το ένα ακυρώθηκε για οφ σάιτ από τον Ιταλό ρεφ, όταν είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Ο συνεργάτης του Αυγουστή (αποβλήθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου) Μιγκέλ Μπεντόγια, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, ότι ήξεραν πως ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός στα στημένα και το δούλεψαν. Φανταστείτε δηλαδή, να μην το δούλευαν στις προπονήσεις…

Το γεγονός που προβληματίζει τον κόσμο, είναι ότι έλειψε η… βενζίνη απο τη "μηχανή' της ομάδας, γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Από την ένταση και την πίεση που έβαλαν στον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο, οι περισσότεροι παίχτες έμειναν από δυνάμεις.

Ακόμα κι έτσι, οι πράσινοι, είχαν κλασική ευκαιρία με τον Χάμπο Χαραλάμπους κοντά στο φινάλε, για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Αν σημάδευε σωστά ο νεαρός χαφ, λογικά δεν θα κατάφερνε να αποσοβήσει το γκολ ο Μπέλετς.

Φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό, στην αντίδραση του Σλοβένου διεθνούς κίπερ, η ανακούφιση που ένιωσε, όταν η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του…

Είμαι σε μειονεκτική θέση η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του επαναληπτικού της 1ης Μαρτίου. Λόγω αποτελέσματος, λόγω ψυχολογίας, λόγω δυνατοτήτων, αλλά και γιατί θα έχει σαφώς περισσότερο κόσμο του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες του ΓΣΠ.

Όμως, ποτέ μη λες ποτέ. Στον θεσμό του κυπέλλου, όταν μια ομάδα παρουσιαστεί ψυχωμένη και αποφασισμένη στο γήπεδο, μπορεί να «αναποδογυρίσει» τα σε βάρος της δεδομένα. Ακόμα κι αν οι ίδιοι οι οπαδοί της, θεωρούν ότι είναι χαμένη απο χέρι.

Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, όμως δεν είναι αχτύπητη…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ