Themasports teamΙσόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο σημερινός πρώτος φιλικός αγώνας της Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων Κ-19 με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κύπρος προηγήθηκε με 2-0 από τέρματα που πέτυχαν η Λέλια Ρολάνδη στο 5ο λεπτό και η Μαρίλια Κωνσταντίνου στο 15ο λεπτό.
Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε στο 63ο λεπτό και ισοφάρισε στο 84ο λεπτό με πέναλτι.
Κύπρος (Σ. Σοφοκλέους): Μίλα, Ευστρατίου, Μ. Παναγιώτου, Μώρου, Ζαμανή, Ρολάνδη, Ε. Παναγιώτου, Κυριακίδη, Σοφοκλέους, Τέρλα, Κωνσταντίνου (Στ. Παναγιώτου, Νικολάου, Βασιλείου, Γαλάτη, Μαραθεύτη).
Η Εθνική μας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της τον Απρίλιο στον τρίτο όμιλο της Β' Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19.
Αντίπαλοι της θα είναι η Βόρειος Ιρλανδία, το Κόσοβο και η Λετονία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Β. Ιρλανδία από τις 4 μέχρι τις 10 Απριλίου 2023.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Σημαντική η σημερινή (21/11) προπόνηση για Ράιαν Μαέ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/11 @ 15:05
Διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάφο το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών ομάδων Παίδων που διοργανώνεται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA για Εθνικές ομάδες Παίδων Κ-15.
19/11 @ 18:14
Ο Παναμάς προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 2026. Μία ανεπανάληπτη επιτυχία για τον... εξωτικό παράδεισο της Κεντρικής Αμερικής που βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό και δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό.
19/11 @ 17:48
Δείτε από το ΡΙΚ, τα στιγμιότυπα από τον χθεσινοβραδινό φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου των ανδρών και την Εσθονία.
19/11 @ 17:36
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με απομάκρυνση πόλεων–οικοδεσποτών του Μουντιάλ λόγω «ζητημάτων ασφαλείας», την ίδια στιγμή που ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα διευκόλυνσης θεωρήσεων εισόδου για τους φιλάθλους.
19/11 @ 17:19
H Σκωτία προκρίθηκε απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1998 και το «Χάμπτεν Πάρκ» πήρε... «φωτιά».
19/11 @ 13:07
Η καινοτομία του Nations League της επόμενης χρονιάς είναι η διεξαγωγή τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS