Γιάννης Ιωάννου

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (16/02, 18:00) με την Ανόρθωση στο Μακάρειο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία, αλλά δεν πρόκειται να... αδιαφορήσει στο κύπελλο, αφού στόχος της είναι η πρόκριση στους «4», για να βρεθεί ένα βήμα μακριά από την υπέρβαση, ήτοι, τη συμμετοχή της στον τελικό για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Μάκης Σεργίδης έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια για το παιχνίδι της "Κυρίας" πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγες, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέματα τακτικής, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα.

Στόχος των «μαυροπράσινων» είναι φυσικά η νίκη, για να αποκτήσουν έστω και μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, όμως και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, αφού θα αφήσει... ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στον αντίποδα, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ανόρθωση, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, αφού είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τον Βέσκο Μιχαϊλοβιτς στον πάγκο και θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «4».

Άλλωστε, στην ομάδα της Αμμοχώστου το κύπελλο αποτελεί προτεραιότητα πλέον, αφού είναι η μοναδική διέξοδος για έξοδο στην Ευρώπη, προκεμένου να κλείσει με χαμόγελα μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός πιστεύει πολύ στην ομάδα του, έχει δώσει το σύνθημα για κατάκτηση του τροπαίου και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον δικαιώσουν για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Βήμα-βήμα όμως... Πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού, το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο, εκτός κι αν το κάνει εύκολο η Ανόρθωση με την απόδοση της. Ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που θα έχει διάθεση του, κάνοντας ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με επίσημα χείλη, η συμμετοχή στην αποστολή των Λόρια, Γκερέρο, Εμπραλίτζε, Κορέια και Ιωάννου, θα ξεκαθάρισε στη σημερινή (15/02) τελευταία προπόνηση, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι τραυματίες Αρτυματάς και Χρυσοστόμου.

18:00 Ολυμπιακός – Ανόρθωση
Στάδιο: Μακάρειο
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ -ThemaSports
19/05 @ 00:28

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Έδωσαν τα χέρια Μπρούνο και Σεμέδο, μετά το τέλος του τελικού.

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»-ThemaSports
18/05 @ 22:18

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»

Μίλησε στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου. Ευτυχισμένος καθώς η Πάφος είναι η ομάδα του.

ΑΠΙΑΣΤΟ & ΞΕΣΠΑΣΜΑ-ThemaSports
18/05 @ 20:25

ΑΠΙΑΣΤΟ & ΞΕΣΠΑΣΜΑ

Μετά το... άπιαστο πέναλτι του Τάνκοβιτς ακολούθησε ξέσπασμα πανηγυρισμών από τους Παφίτες.

VAR, πέναλτι και... 0-1 η Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:09

VAR, πέναλτι και... 0-1 η Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ομόνοια, στον τελικό κυπέλλου.

ΚΟΥΜΑΣ: «Χαίρομαι που βλέπουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων - Η ΟΥΕΦΑ θα δώσει κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο»-ThemaSports
18/05 @ 19:40

ΚΟΥΜΑΣ: «Χαίρομαι που βλέπουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων - Η ΟΥΕΦΑ θα δώσει κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο»

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μίλησε πριν τον τελικό κυπέλλου.

ΠτΔ: «Θέλουμε οικογένειες στα γήπεδα - Προμηνύονται εξελίξεις...» (BINTEO)-ThemaSports
18/05 @ 19:26

ΠτΔ: «Θέλουμε οικογένειες στα γήπεδα - Προμηνύονται εξελίξεις...» (BINTEO)

Ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ