Πάει για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Πάει για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Για τη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου κινείται η Λαμία.

Έτοιμος για την επιστροφή στην Stoiximan Super League φαίνεται πως είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λαμία.

Όπως αναφέρει το starsports.gr, οι ουραγοί του πρωταθλήματος κινούνται για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο από την Κραϊόβα, με την οποία μέτρησε εννέα συμμετοχές στη Ρουμανία στο πρώτο μισό της σεζόν. 

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αλλάξει πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια, με το πιο πρόσφατο πέρασμά του από την Ελλάδα να είναι εκείνο από τον Ατρόμητο - με τον οποίο έπαιξε 16 φορές τη σεζόν 2021/22.

Υπενθυμίζεται πως στη Λαμία διεκόπη η συνεργασία με τον Σάββα Παντελίδη μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, με τον Λεωνίδα Βόκολο να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές! (BINTEO)

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές! (BINTEO)

Στη Λούτον ξέφυγε τελείως η κατάσταση με απαράδεκτη εικόνα μεταξύ των οπαδών τους στην εξέδρα μετά το 3-2 από τη Ρέντινγκ. Φίλος της ομάδας γρονθοκόπησε συνοπαδό του!