Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο Άλφαμεγα, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια για την καλή μας προσπάθεια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλές ευκαιρίες, στο δεύτερο η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και έπρεπε να σπάσουμε αυτό το τείχος της. Μας άλλαξε τα πλάνα ο τραυματισμός του Μιραλάς, ο Κατσάνικλιτς δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά και έπαιξε 60. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η πίεση είναι στον αντίπαλο που πρέπει να σκοράρει. Παραμένουμε ήρεμοι και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμη στόχο στο πρωτάθλημα, υπάρχει μια βαθμολογική ελπίδα για την εξάδα και θα την κυνηγήσουμε».

Για το αν θα μπορούσε η ΑΕΛ να τρέξει γρηγορότερα στην επίθεση και πως σκοπεύει να διαχειριστεί το προβάδισμα της ενόψει επαναληπτικού: «Το είπα και πριν, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Όμως έχουμε αρκετους τραυματίες και κάθε βδομάδα παίζουμε με διαφορετική ομάδα. Ένας από τους λόγους είναι αυτός. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Μην ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Για τους τραυματίες και αν υπάρχει μία πρώτη ενημέρωση για τον Μιραλάς: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, ακόμα και σήμερα κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Χάσα δεν ήξερα πόσο θα παίξει, αν μπορεί 10, 15, 20 λεπτά, το συζητούσαμε όταν θα έμπαινε αλλαγή, ο Κατσάνικλιτς δεν μπορούσε να παίξει σε όλο το παιχνίδι, ο Κέβιν, ο Τεσέιρα ελπίζω να είναι πίσω στο επόμενο παιχνίδι. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θα δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Ο Κέβιν ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Και την πρώτη φορά νομίζαμε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως τελικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά».

Για το αήττητο στο νέο γήπεδο και αν με το -4 υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την εξάδα: «Ελπίζω να μείνουμε αήττητοι στο νέο μας γήπεδο. Είναι ωραίο που κερδίζουμε και η ατμόσφαιρα με τον κόσμο είναι πολύ ωραία. Για την εξάδα, πίστευα ότι αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα με την Πάφο, κάποιες από τις άλλες ομάδες πίστευα ότι θα έχαναν κάποια παιχνίδια, τελικά όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ, θα έχουμε ελπίδες για την εξάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς-ThemaSports
06/05 @ 09:30

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς

Δεκατέσσερις Κύπριοι αγωνίστηκαν φέτος στην ΑΕΛ. Βέβαια, για να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, έπαιξε ρόλο η παρουσία της ομάδας στο αδιάφορο Β' γκρουπ. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί πήραν λίγο ή και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του , θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ