Την Παρασκευή αρχίζει η ημιτελική φάση πλέϊ-οφς – πλέϊ-άουτς

Την Παρασκευή αρχίζει η ημιτελική φάση πλέϊ-οφς – πλέϊ-άουτς

Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 θα αρχίσει η ημιτελική φάση των πλέϊ-οφς και πλέϊ-άουτς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Ανδρών.

Μετά τους αγώνες της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023 προκρίθηκαν στην τετράδα ΑΠΟΕΛ, Kuutio Homes Παφιακός και Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια προκρίθηκε από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Για τις θέσεις 1-4 θα αγωνιστούν:

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια με τους «πράσινους» να προηγούνται 2-0 νίκες και να θέλουν μια νίκη για την πρόκριση τους Τελικούς.

Κuutio Homes Παφιακός – ΑΠΟΕΛ με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν δυο νίκες έναντι καμιάς των «μπλε». Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μια νίκη για την πρόκριση στους Τελικούς.

Για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστούν:

Ολυμπιάς Φρ. – Ανόρθωσις 0-2 νίκες

Ε.Ν.Π. – Αναγέννηση Δερ. 0-2 νίκες

Η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες. Εάν απαιτηθούν έξτρα αγώνες θα χρησιμοποιηθούν ως αγωνιστικές η Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και η Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.