Η ατάκα Παπουλή για ΑΠΟΕΛ που τα είπε... όλα

Η ατάκα Παπουλή για ΑΠΟΕΛ που τα είπε... όλα

«Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια τακτικά κομμάτια τα οποία θα ακολουθήσουμε, αλλά όταν θέλεις κάτι πρέπει να το δείχνεις στο γήπεδο», η χαρακτηριστική ατάκα Παπουλή ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Ο άσος της Ομόνοιας, Φώτης Παπουλής μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στο ντέρμπι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και ξεχώρισε η ατάκα του για το τι χρειάζεται μια ομάδα σε τέτοια ματς.

Τι είπε ακριβώς:

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Σε ποιους τομείς πιστεύεις θα πρέπει να επικεντρωθούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα; «Τα παιχνίδια Κυπέλλου στηρίζονται στο πάθος, στη δύναμη και στη θέληση. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια τακτικά κομμάτια τα οποία θα ακολουθήσουμε, αλλά όταν θέλεις κάτι πρέπει να το δείχνεις στο γήπεδο. Και εμείς νομίζω ότι σαν παίκτες της Ομόνοιας πήραμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας σε αυτό το παιχνίδι για να καταφέρουμε να δώσουμε επιτέλους χαρά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.