Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στην κάμερα του OFC TV για τον πρώτο αγώνα της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πώς το περιμένεις;

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες που έχουμε περιέλθει όλοι μας. Γνωρίζουμε πως για να θέσουμε βάσεις και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, που είναι αυτή τη στιγμή από τους πιο βασικούς μας στόχους, θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να έρθει να μας στηρίξει. Καταλαβαίνουμε, για να είμαστε ξεκάθαροι, ότι ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλο μας. Δώσαμε πολλές πίκρες φέτος στον κόσμο μας, αλλά τον περιμένουμε στο γήπεδο. Για να δώσουμε πάνω από όλα την ψυχή μας και να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Να κερδίσουμε βασικά και να δούμε μετά τον επαναληπτικό».

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Σε ποιους τομείς πιστεύεις θα πρέπει να επικεντρωθούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Τα παιχνίδια Κυπέλλου στηρίζονται στο πάθος, στη δύναμη και στη θέληση. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια τακτικά κομμάτια τα οποία θα ακολουθήσουμε, αλλά όταν θέλεις κάτι πρέπει να το δείχνεις στο γήπεδο. Και εμείς νομίζω ότι σαν παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήραμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας σε αυτό το παιχνίδι για να καταφέρουμε να δώσουμε επιτέλους χαρά στον κόσμο μας».

Ποιο το μήνυμά σου προς τον κόσμο μας ενόψει του αυριανού αγώνα;

«Όλοι μια γροθιά, όσοι θα έρθουν στο γήπεδο και ελπίζουμε να κατακλύσουν το ΓΣΠ, να μας δώσουν τη δύναμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να περάσουμε στον επόμενο γύρο που είναι ο βασικός στόχος για εμάς».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - Πατήστε ΕΔΩ

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:12

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ομάδας να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ