Αύριο αναμένεται τελικά να γνωστοποιηθεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν άρχισε ποτέ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παράταση στην αγωνία για την τύχη του Ατρόμητος-ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για την τύχη του αγώνα της 21ης αγωνιστικής που δεν άρχισε ποτέ αναμένεται την Τρίτη και όχι εντός της ημέρας.
Υπενθυμίζεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Πέμπτη, με την κατάθεση των δύο εμπλεκόμενων ομάδων, αλλά και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις. Όλες οι πλευρές είχαν πάρει προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή.
Η πλευρά του Ατρομήτου, με την υποστήριξη των δύο «αιωνίων», ανέφερε πως υπήρχε παρατυπία στην μέτρηση του ύψους των δύο εστιών και πως θα πρέπει ο αγώνας να οριστεί να διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, ενώ η πλευρά της ΑΕΚ τόνισε πως επισήμανε εγκαίρως το πρόβλημα, το οποίο δεν διορθώθηκε και ζήτησε να τηρηθούν όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς. Οι Περιστεριώτες με βάση τα άρθρα για τα οποία κλήθηκαν σε απολογία κινδυνεύουν πέρα από την απώλεια του ματς στα χαρτιά και με αφαίρεση βαθμών.
Ανεξαρτήτως της πρωτόδικης απόφασης, θα υπάρχει δικαίωμα για άσκηση έφεσης, που θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS.
sport-fm.gr
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 19:04
Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι μετά την επική ανατροπή και πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, διαπίστωσε πως το παπούτσι με το οποίο σκόραρε, είχε τρυπήσει. Αυτό βέβαια δεν τον πτόησε, καθώς φόρεσε ακριβώς το ίδιο στη νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στην Τορίνο, με 2-0. Όπως καταλαβαίνει κανείς, για τον Ιταλό, αυτό το ζευγάρι παπούτσια έχει τεράστια αξία και αποτελεί, ίσως κάποιο… γούρι.
12/05 @ 13:05
Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.
12/05 @ 12:40
To φοβερό μήνυμα του Τάισον στον Βιεϊρίνια για το αντίο του
12/05 @ 10:52
«Λίγο πριν το όνειρο πάμε όλοι μαζί. Ενωμένοι περήφανοι, δυνατοί». Δείτε το video που ετοίμασε ο ΟΦΗ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον τελικό.
11/05 @ 23:24
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό!
11/05 @ 22:17
Ο ΠΑΟΚ πήρε (1-0 με γκολάρα του Μιχαηλίδη) το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη βύθισε στο Conference και τσέκαρε το εισιτήριο για το Europa. Νίκη ιδανικός επίλογος στη λαμπρή καριέρα του Βιερίνια αλλά και για το αύριο του Δικεφάλου του Βορρά.
BEST OF THEMASPORTS