Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 5-3 (11/2) την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ο πρόεδρός της, Φλορεντίνο Πέρεθ έπιασε στην κορυφή τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 31 κερδισμένους τίτλους!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την κορυφή του κόσμου απολαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου (11/2) η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με το χορταστικό 5-3 της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και έφτασε τις πέντε κατακτήσεις.
Για τον πρόεδρο των «μερένχγες», Φλορεντίνο Πέρεθ, αυτός ήταν ο 31ος τίτλος του στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Ακριβώς τόσους είχε κερδίσει και ο θρυλικός Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τους δύο τους να είναι πλέον -μαζί- στην πρώτη θέση των πιο επιτυχημένων προέδρων!
6 Champions League, 6 Μουντιάλ Συλλόγων, 5 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι ο -μέχρι τώρα- απολογισμός του Ισπανού πολιτικού μηχανικού που πλέον επιθυμεί μια ακόμη διάκριση για να μείνει μόνος στην... κορυφή!
Μανώλης Μακρόπουλος
www.bnsports.gr
bnsports.gr
Ο Πιέρος Σωτηρίου ταλαιπωρείται από ένα οίδημα και θα μείνει εκτός προπονήσεων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/10 @ 17:07
Το κύμα διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης σε αρκετές ιταλικές πόλεις, το οποίο κορυφώθηκε με τη μεγάλη διαδήλωση στη Ρώμη, έχει αυξήσει περαιτέρω το επίπεδο ανησυχίας ενόψει του αγώνα Ιταλία εναντίον Ισραήλ (14/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Bluenergy στο Ούντινε.
06/10 @ 13:26
Ο Φράνκο Μασταντουόνο έχει σημαδέψει το κορμί του με μια ιστορική μέρα για την Αργεντινή.
06/10 @ 13:00
Η διακοπή για τις διεθνείς υποχρεώσεις ξεκίνησε και για τους προπονητές που βρίσκονται σε επισφαλή θέση, αυτό συνήθως δεν φέρνει καλά νέα.
06/10 @ 11:20
Μπορεί στην Ανόρθωση να... απέτυχε παταγωδώς στο σύντομο διάστημα που είχε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο προπονητικό του σταθμό.
06/10 @ 08:30
Στάθηκε όρθια στο «Ντραγκάο» η Μπενφίκα! Με τον Παυλίδη βασικό, η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερε να βραχυκυκλώσει την Πόρτο και να φύγει με το 0-0 από την έδρα της στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
06/10 @ 08:19
Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες με χορταστικό ποδόσφαιρο, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βίγκο με τη Θέλτα παρότι προηγήθηκε, παίζοντας βέβαια με παίκτη λιγότερο από το 40'.
BEST OF THEMASPORTS