Ανδρέας Χρίστου

Πέρασε από ακόμη μια δύσκολη έδρα ο ΑΠΟΕΛ και μάλιστα αυτή την φορά εκμεταλλεύτηκε και τις απώλειες της ΑΕΚ πλησιάζοντας στην κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του συνεχίζουν τη μάχη τους για να επαναφέρουν τον ΑΠΟΕΛ στο θρόνο του κυπριακού ποδοσφαίρου με τον κόσμο της ομάδας να τους ακολουθεί και να τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία των πορτοκαλί στο «Τάσος Μάρκου» ενώ οι Μπεν και Μακέντα τους το ανταπέδωσαν με δύο καθοριστικά γκολ σε ένα γήπεδο όπου ο αέρας έπαιζε... μπάλα. Πέρα από την Ανόρθωση, είναι ξεκάθαρο πως ο ΑΠΟΕΛ ήδη πήρε πολλά από τις μεταγραφές Ιανουαρίου και είναι ένας από τους λόγους που συνεχίζει να βρίσκει λύσεις και να διατηρείται σε τροχιά τίτλου.

Μετά τη νίκη με 1-2 στο Παραλίμνι ο Μιλόγεβιτς έριξε την ατάκα με το... ξεμάτιασμα για Μπεν και Μακέντα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ενώ μίλησε και για τις εσωτερικές μεταγραφές των Δώνη και Βιγιαφάνες. Εάν όλοι τους είναι καλά τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι ποιοτικές επιλογές για τον Σέρβο τεχνικό και θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, σημαντικό ρόλο (ίσως και τον μεγαλύτερο) στο γεγονός ότι δεν εκτροχιάστηκε από την πορεία του ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ηρεμία που επέδειξαν τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κυρίως ο κόσμος μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λάρνακα αλλά και γενικότερα στις όποιες αναποδιές και εμπόδια βρίσκουν μπροστά τους. Αναγνώρισαν την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση, εστίασαν στα θετικά και... απάντησαν με δύο νίκες. Αποτέλεσμα είναι να μειώσουν ξανά τη διαφορά από την κορυφή σε απόσταση δύο βαθμών και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Πλέον, επόμενος στόχος  είναι η Ομόνοια στο Κύπελλο καθώς την ερχόμενη Τετάρτη είναι ο πρώτος προημιτελικός με γηπεδούχους τους πράσινους. Ένας θεσμός, ο οποίος δεν αφήνει αδιάφορο τον ΑΠΟΕΛ και από την στιγμή που απέναντι είναι ο αιώνιος αντίπαλος οι απαιτήσεις και το ενδιαφέρον ανεβαίνουν!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ